Skip to main content

Cypern - 5*Amavi Paphos

Elegant botiquehotell 

Amavi Hotel är ett nybyggt elegant och förstklassigt hotell beläget vid Paphos strandpromenad med gångavstånd till butiker, restauranger och nöjen. Här bor ni elegant vid vattnet och spelar golf på fyra av områdets bästa banor.
 

Mer om resmålet

Paphos

Paphos är en populär semesterort på Cypern som har mycket att erbjuda. På plats finns flera sevärdheter som lockar turister från hela världen, inklusive UNESCO-listade arkeologiska platser som Kungagravarna i Nea Pafos och Mosaikkgolvet i Villa Aion. Här är klimatet skönt för golf hela vinterna och vattnet i Medelhavet njutbart sent in på hösten och tidig vår. Hotell Amavi ligger på kort promenadsvtånd till centrala Paphos. 

Paphos har också många fina stränder, inklusive Coral Bay som är känd för sin mjuka sand och kristallklara vatten. Andra populära stränder är Faros Beach och Vrisoudia Beach.

När det kommer till restauranger finns det gott om alternativ i Paphos. Besökare kan njuta av allt från färska skaldjur på restauranger längs hamnen till traditionella cypriotiska rätter på mysiga tavernor i gamla stan. Några restauranger som rekommenderas är The Lodge Steak & Seafood Co, Theos Fish Restaurant och Ta Perix Tavern.

Golf

Golf

I detta paket ingår 18 hål på vardera Minthis Hills, Secret Valley, Aphrodite Hills och Elea Golf. Privat transfer t/r ingår.

Elea Golf Club

Elea Golf Club, som skapades av golflegenden Sir Nick Faldo, finns nära Paphos och ger en fantastisk utsikt över Medelhavet. Banan är välkänd för sin utmanande design med strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder som kräver skicklighet och precision.

Aphrodite Hills

Aphrodite Hills Golf Course ligger också nära Paphos och är en annan populär golfbana på ön. Banan, som är utformad av Cabell Robinson, erbjuder en imponerande utsikt över kusten och har flera utmanande hål, inklusive det berömda sjunde hålet som kräver en precisionsslag över en djup ravinkant.

Secret Valley

Secret Valley Golf Course ligger öster om Paphos och ger en annan unik golfupplevelse med sin natursköna omgivning. Banan, designad av Tony Jacklin, ligger i en dal som är omgiven av höga klippor och har en utmanande layout med flera tekniskt krävande hål.

Hyrbil/transfer

I detta paket ingår privat transfer flygplats - hotellet t/r och mellan hotellet och golfklubbarna. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt med ert namn och hämtar er sedan på bestämda tider vid hotell och golfklubbarna. Vill ni istället ha en hyrbil under er vecka så be oss om offert.

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs