Skip to main content

Cypern - 5*Amavi Paphos

Elegant botiquehotell för par

Amavi Hotel är ett nybyggt elegant och förstklassigt hotell beläget vid Paphos strandpromenad med gångavstånd till butiker, restauranger och nöjen. Här bor ni elegant vid vattnet och spelar golf på fyra av områdets bästa banor.
 

Mer om resmålet


Paphos på västra Cypern är en stad som lever året om med mycket golfgärster och övervintrande nordbor. Här är klimatet skönt för golf hela vinterna och vattnet i Medelhavet njutbart sent in på hösten och tidig vår. Hotell Amavi ligger på kort promenadsvtånd till centrala Paphos. Hotellet öppnar sina dörrar för gäster den 22 februri 2019 och kommer erbjuda en elegant boutiquehotellskänsla för främs par. Här äter ni en försklassigt buffé till fruskot och middag, kan njuta av förfriskningar vid poolområdet eller i loungebarerna och erhåller en personlig service utöver det vanliga.

Golf spelas på uppskattade lokala klubben Minthis Hills, storslagna klubben Elea Golf, på välrenomerade Aphrodite Hills och mångas favoritbana Secret Valley. Alla transfer ingår t/r mellan hotell och golfbanor liksom till och från flygplatsen.

Med vårt paket till Amavi får ni en personlig och elegant vecka i härligt klimat.

Golf

Golf

I detta paket ingår 18 hål på vardera Minthis Hills, Secret Valley, Aphrodite Hills och Elea Golf. Privat transfer t/r ingår.

Elea Golf Club ligger idylliskt placerat bara ett par kilometer från Medelhavskusten. Denna bana designad av Sir Nick Faldo har tagit golf på Cypern till en ny nivå när man slog upp portarna 2010. Det gäller att inte vara på humör för att gå ”all in” när du beger dig till Elea. Här finns hål som är fullkomligt bombarderade med bunkrar där det krävs mer återhållande taktiskt spel och noggrant planerade slag. Dock finns det också helt bunkerlösa hål där man får en chans att andas ut. 17 hålet som får anses som signaturhålet på Elea bjuder på en smal sluttande fairway kantad av bunkar och har du väl klarat av att hålla dig från bunkrarna väntar inspel till en mindre ö-green. Ja Elea kan vara en tuff uppgift men om du gillar golf, ja då kommer du gilla denna bana. Glöm bara inte att packa ner wedgen.

Aphrodite Hills är designad av rutinerade Cabell B. Robinson som varit i golfdesignbranschen i över 40 år. Hans egen uppfattning är ett han nått kulmen på sitt designarbete i och med färdigställandet av Aphrodite Hills, ett gott omdöme för denna vackert placerade golfbana. Banan har en del varierande terräng och är av parkkaraktär med dog-legs och en del vattenhinder. De spektakulära hålen 3 och 7 bjuder på spel längs en djup ravin, som också delar banans första och bakre nio hål, vilka tillsammans med hål 8 kan anses vara golfminnen för livet. Banan är en rolig utmaning för de flesta golfare oavsett hcp och hit återvänder många golfare från år till år.

Secret Valley är en läcker golfbana som ursprungligen öppnade 1996 och var då designad av en lokal arkitekt. 2013 byggdes dock banan om helt och hållet av f.d. Ryder Cup-kaptenen Tony Jacklin och hans team. Banan sträcker sig fortfarande genom en naturskön dalgång och bjuder på ett otal vattenhinder och går i parkbanekaraktär ner om Medelhavet. Banan bör uppfattas som rolig oavsett hcp och här satsar man hårt på att erbjuda en golfbana i ständigt gott skick. Missa inte att ta en lunch eller förfriskning i det trevliga klubbhuset.

Hyrbil/transfer

I detta paket ingår privat transfer flygplats - hotellet t/r och mellan hotellet och golfklubbarna. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt med ert namn och hämtar er sedan på bestämda tider vid hotell och golfklubbarna. Vill ni istället ha en hyrbil under er vecka så be oss om offert.

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs