Skip to main content

Lyxvilla vid Puerto Banús

Har du nån gång drömt om att bo i en lyxvilla? Nu har du chansen! 

 

Denna helt nya villa ligger i det exklusiva området Puerto Del Capitán med bara några få minuters bilresa från Puerto Banus, Benahavis och Marbella. Villan ligger centralt för bekvämligheter och omges också av prestigefyllda golfbanor som La Quinta, Guadalmina och Los Naranjos, El Paraiso, Rio Real och många fler. Ta chansen och lev ett liv i lyx i en vecka och spela på fantastiska banor. 

Vi erbjuder även både mindre och större lyxvillor beroende på hur många ni är och vad ni vill ha. Kontakta gärna våra säljare för mer info! 

 

Boende

Boende

6 sovrum och 6 badrum 

 

Denna fantastiska villa med sex sovrum har nyligen haft en totalrenovering enligt högsta lyxstandard. Det har ett vackert arrangemang av anlagd design med en tropisk trädgård, helt nya italienska porslinsterrasser, externt säkerhets- och belysningssystem, stor rekreationsgräsmatta och en ny reformerad pool. Interiörområdena är fullt möblerade med elegant skandinavisk inspirerad inredning med glasfunktioner, medan arkitekturen innehåller inslag av andalusisk essens för extra karaktär. Varje inre utrymme är ljust och öppet och låter naturligt ljus flöda genom hela fastigheten. Köket är helt nytt med utsökta ytor, tillsammans med badrum, garderober, dörrar och gym. Funktioner inklusive konstruerade trägolv, el- och LED-belysningssystem och värme- och svalt luftkonditioneringssystem finns för optimal komfort.

 

Övrig info: 

 

Sovrum: 6

Bäddar: 14

Badrum: 6

Swimming pool med LED ljussystem

BBQ

Värme & kylsystem 

Wifi

Bioethanol designer fireplace

Smart Tv

Larm system

Gated community med 24/7 security

Golf

Stort urval av fantasiska golfbanor!

 

Los Naranjos Golf Course

Los Naranjos Golf Course är enligt berömda bandesignern Robert Trent Jones "En av mina allra bästa golfbanor". Kanske styrks detta av att banan bl.a. varit värd för Spanish Open vid två tillfällen under 2000-talet. Varierande fairways, stora, snabba, onulerande greener och 97 bunkrar finns att bekanta sig med. Banan mäter 6457 meter och de nio första hålen är mer kuperade och oberäknerliga medan de sista nio är vida och mer vänliga med långa fairways utbredda mellan palmer och apelsinträd. Hcp krav 27 för herrar och 35 för damer. Los Naranjos är en av Here We Go Golfs mest bokade golfbanor och en av de banor som får bäst kritik i Spanien.

 

Rio Real

Rio Real är en utav de mest uppskattade banorna på solkusten och ligger granne med Marbella Golf & Country Club. Denna parkbana är designad av Javier Arana och här finns floden Real med i bilden på flera hål. En medelsvår mästerskapsbanan där första 9 har smala fairways och sista 9 erbjuder en mer förlåtande layout. Banan är belägen ca tio minuter väster om Marbella och är med på topplistan över bästa golfupplevelse i området bland Here We Gos resenärer.

 

La Quinta Golf Course

La Quinta Golf Course är en av de bäst beryktade golfbanorna i golfdalen kring Puerto Banus och Nueva Andalucia. En ganska kuperad bana som ständigt är i toppskick. Här finns 27 hål underhållande hål som passar utmärkt både för amatörer och de som kan kalla sig proffs. Ni kommer spela i böljande terräng, möta en del doglegs-hål och varierande svårighet på green. Utsikten från La Quinta samt de vackra omgivningarna i stort gör La Quinta till en av de mest natursköna banorna på Solkusten. Mycket nöje väntar!

 

Guadalmina North Course

Guadalmina North Course har som systerbanan South course också ett antal år på nacken. Här slog man ut för första gången redan 1973 efter att Falco Nardi skapat en kortare och backigare bana än grannen South course, det är så terrängen ser ut norr om motorvägen A7 där banan är belägen. Har man inte hyrbil så kan man ta sig med golfbil från receptionen till klubbhuset (begränsat antal golfbilar vid hotellet). På North course krävs återigen noggrann precision på fairways då man annars riskerar att hamna i något av de dolda vattenhinder som finns i ruffen. Kort, kul, tekniskt utmananande, kuperad och ganska mycket vatten kan summera North course. Golfbil kan rekommenderas om man har svårt att gå kuperade banor eller om man reser under de varmare månaderna på året. Par 72, 5600 meter. 

Gudalmina South course

Gudalmina South course är som näst äldsta golfbana på solkusten en välvevarad åldring. Banan som varit en turistmagnet sedan 60-talet byggdes av Javier Arana redan 1959 och fick sig ett ansiktslyft 2002. Här väntar en utmanande historia med ganska smala fairways som på vissa håll kantas av trädgårdar och på andra håll gott om täta träd. Strategi och välplacerade utslag är som på de flesta golfbanor a och o för en lyckad runda. En medelgolfare kommer ha goda chanser att hantera South course utmaningar på ett förtjänstfullt sett men spelare med högre hcp kommer få kämpa, främst kanske med längden på vissa hål och ofta med precision på fairways. Banan är överlag flack och promenadvänlig. Hotellgäster kan slå ut på trevliga hål nummer 10 som sträcker sig längs Medelhavet och ligger direkt vid receptionen om så önskas. Par 72, 6082 meter.

 

Atalaya Old Course

Atalaya Old Course byggdes redan 1967 och är en klassiker på Solkusten. Banan är platt med vida fairways omgivna av höga tallar och vacker natur. En ganska förlåtande bana där man kan spela säkert eller utmana sig själv. Som på många andra håll möter ni mycket strategiskt placerade bunkar, snabba greer och fairways kantade av olivträd, kaktusar och eucalyptusträd. Arkitekt är 1925 års Tyska golfmästare och en av landets bästa banritare Bernard von Limburger. Banan är lätt att gå. Par 72 på 6142 meter. HCP men 28, damer 36. Atalaya Old brukar vara en favorit bland våra gäster.

El Paraiso

El Paraiso är en pittoresk klassiker på solkusten, strax väster om San Pedro. Denna parkbana är designad av Gary Player öppnade redan 1973 och är således bland de äldsta på kusten och dessutom bland de mest välkomnande och familjära i Spanien. Här promenerar man enkelt runt de 18 hålen som kantas av palmträd och en hel del vatten. Här har man roligt oavsett om man har ett lågt eller högt hcp. Banan är inte bland de svåraste på kusten men kan utmana även om du anser dig vara ett proffs. Efter rundan kan man med fördel koppla av på den mysiga uteserveringen vid klubbhuset. Par 71, 6131 meter.

Om resmålet

Om resmålet

Mysig hamnstad

Jet-set orten Puerto Banus med sin hamn kantad av restauranger, pubar, nattklubbar, boutiquer och exklusiva sportbilar och hamnbassäng fylld med lyxyachter där den ena är mer imponerande än den andra nås på ca tio minuters taxiresa. Marbellas gamla kvarter med smala kullerstensgator och mysiga torg fyllda med gemytliga utserveringar nås likaså inom en kvart. Vill ni hellre koppla av på hotellet så kan ni efter buffén på hotellets restaurang sitta ner på solterrassen med utsikt över Medelhavet, ta ett dopp i inomhuspoolen eller promenera längs strandkanten. En spelledig golfdag kan spenderas på hotellets sandstrand, med utflykt till Gibraltar, marknader i Fuengirola och Estepona eller med en utflykt till Ronda i bergen. Möjligheterna är många på Solkustens kanske mest bekväma golfhotell.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Hyrbil

Hyrbil

I detta golfpaketet ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Se fler resmål

Se fler golfpaket 

Se fler av våra golfpaket med bra boenden på Costa del Sol

Se fler golfpaket >>

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs