Skip to main content

Costa del Sol - Estepona longstay med centralt boende & tävlingar 5 feb - 8 apr

Genuina Estepona med tävlingar & varierad golf

Boka vårt populära arrangemang i solkustens mest gemytliga ort Estepona, nu med ännu mer kvalitet och variation i golfen. Här bor ni nära havet och inom kort promenad når ni det vackra centrumet med otaliga restauranger, kaféer, kullerstensgator kantade med lokala boutiquer och marknader. Golf spelas som sällskapsrundor på hemmabanorna Estepona GC och La Canada och en gång i veckan ordnar vi sociala tävlingar på högklassiga utflyktsbanor tillsammans med våra representanter och inkluderar transfer, prisutdelning och middag efter rundan. Söker ni en longstay med varierad golf och ett boende där ni har service och ett stort utbud runt knuten så behöver ni inte leta längre. Detta paket exkluderar flygresa. Be oss om offert inklusive flyg. 

 

 

Mer om resemålet

En timme väster om Malaga

Ca en timme väster om flygplatsen i Malaga ligger den äkta Spanska orten Estepona. Här får mankänslan av genuinitet och här slipper man den allra mest hektiska turismen.

Restauranger med klass

Restaurangerna har visserligen menyer på flera språk och turisterna är många men här bor fler Spanjorer än Engelsmän och vardagslivet pågår vid sidan om den långa inbjudande sandstranden. Prisnivån är mer modest än i exempelvis Marbella men kvalitén och utbudet av restauranger nog så bra.

Genuin upplevelse

I Gamla Staden och i de centrala delarna av Estepona har man på senare år renoverat upp, målat om, hängt upp blommor på fasaderna, putsat gatstenen och stängt av gator från biltrafik. Här är det helt enkelt oerhört trivsamt. Här vill man vara en del av lokalbefolkningen som gärna kopplar av med en Espresso på torget, med en bok på stranden och en lång middag när den ljumna kvällen kommer.

Boende

Ni bor på promenadavstånd från allt detta i fullt utrustade och omtyckta lägenheter där vi haft hundratals nöjda gäster senaste åren. Ni har två balkonger att njuta på, ett fullt utrustat kök om ni vill laga egen mat hemma, ett vardagsrum med soffgrupp och tv, helkaklat badrum och ett sovrum där sängen har en extra tjock madrass för att skona våra skandinaviska ryggar. Naturligtvis finns luftkonditionering, hårfön, strykjärn, kassaskåp, tvättmaskin och WiFi i lägenheterna där städning och byte av sängkläder sker en gång per vecka. I den lilla receptionen på bottenplan jobbar de mycket hjälpsamma och trevliga lägenhetsvärdarna Maria och Rafael som ställer upp, informerar och hjälper er vid behov. Fri parkering finns på gatorna och på en större parkeringsplats i omgivningarna, vill man hyra till en egen plats i garage finns möjligheten.

Hyrbil/transfer

Försäkring

I vårt longstay-paket till Estepona ingår hyrbil med fria mil och grundförsäkring. Önskar man fullt skydd kan man uppgradera till full försäkring och då bjuder vi på kostnaden för en extra förare i paketet. Kostnaden för uppgradering till full försäkring inkl. extra förare är 2000:- för bilen under hela perioden.

Hyrbil

Hyrbilen som ingår är av typen C, Seat Ibiza/Ford Fiesta/liknande med 5 dörrar. Här får ni plats med resväskor och golfbagar då baksätet går att fälla.

Flyginformation

Flyg

Flygresan tillkommer i detta paket. Be oss om prisförslag med flyg. 

Sociala Arrangemang

Dem sociala arrangemangen påbörjas den 5 februari. Det går att ankomma någon dag tidigare alternativt senare. 

Dagsprogram

Dagsprogram våren 2020

- Programmet är på gång att spikas. Se på vår Estepona resa nu i höst för hur vi lägger upp aktiviter på denna Longstay. 
Uppdaterat program kommer inom kort

 

Golf

Golf

Inkluderat

I vårt longstay arrangemang till Estepona ingår 5 x 18 hål på Estepona GC och 5 x 18 hål på La Canada. Utöver detta ingår en utflyktsbana per vecka. Vid tre tillfällen ingår busstransfer t/r och dagen ni spelar Valle Romano är det smidigast och billigast att ta er hyrbil eller en taxi. I samband med utflyktsbanorna arrangerar vi en lättsam och rolig partävling som avslutats med trevlig lunch inklusive dryck och prisutdelning. Transfer till hemmabanorna Estepona GC och La Canada ingår ej utan hit använder ni er hyrbil.

Vill ni boka till flera banor under er månad eller byta till annat golfupplägg finns flera olika alternativ. Ni kan välja önskat golfupplägg i bokningsprocessens sista steg där även priser för extra golfrundor är noterade.

Lägg till exklusiva golfpaketet som inkluderar San Roque Old, Finca Cortesin och Sotogrande: +4990:- per person
Lägg till mästerskaps golfpaketet som inkluderar Los Naranjos, San Roque New och El Paraiso: +2590:- per person

Missa inte vårt erbjudandet om egen golfvagn under fliken "Egen golfvagn" Kostnad för en egen elektronisk vagn under en månad är 1300:- om ni bokar genom Here We Go. Vagnen levereras till lägenheterna inkl. laddare.

Estepona Golf Club

Estepona Golf Club är en utav de mest trivsamma och välkomnande golfklubbarna på kusten belägen någon kilometer utanför Estepona stad. Här har många skandinaver genom åren njutit av de finna vyerna över Medelhavet som kan ses från många av banans hål. Klubbhuset har nyligen renoverats och idag välkomnas Ni till en modern men mysig avslappnad och gästvänlig klubb med restaurang och shop.

Känd för fantastiska och konsekvent underhållna och fina greener, tuffa par 3-hål och en layout som passar både de mest erfarna som nyblivna golfare tycker vi att Estepona Golf är en perfekt bana för semestergolf.

Har man svårt att gå smått kuperade banor skall man boka golfbil på denna bana.

La Canada

La Canada: Med grannar som Sotogrande, San Roque och Valderama är det lätt att känna sympati för denna prisvärda golfbana som många golfare missar när de besöker dessa exklusiva golfkvarter.  La Canada var länge en 9-hålsbana byggd av Robert Trent Jones (den äldre) men år 2002 la Dave Thomas de felande 9 hålen som idag är första nio på banan. Detta är en mycket välskött och underhållande golfbana med utmanande fairways, stora lundar av träd, snabba greener och härliga vyer över Medelhavet. De mest berömda hålen här är par 5 hålet på 10:an och avslutningshålet där ett bra avvägt utslag krävs över en ravin samtidigt som vyerna över Guadiaro floden och havet pockar på uppmärksamheten. En medelsvår bana som kan promeneras runt med lite vilja och om man inte har några problem med hälsan.

Atalaya Golf Club

Atalaya Golf Club består av två golfbanor där den äldre av de båda, Old Course, byggdes redan 1967 och är en klassiker på Solkusten. Banan är platt med vida fairways omgivna av höga tallar och vacker natur. En ganska förlåtande bana där man kan spela säkert eller utmana sig själv. Som på många andra håll möter ni mycket strategiskt placerade bunkar, snabba greer och fairways kantade av olivträd, kaktusar och eucalyptusträd. Arkitekt är 1925 års Tyskla golfmästare och en av landets bästa banritare Bernard von Limburger. Banan är lätt att gå. Par 72 på 6142 meter. HCP men 28, damer 36. Atalaya Old brukar vara en favorit bland våra gäster.

Santana

Santana är ett riktigt guldkorn strax utanför Fuengirola. Här har det en gång i tiden odlats avokado, idag odlas det golfminnen för livet. Santana är en av de banor våra resenärer mycket gärna återkommer till. Breda fairways sträcker sig genom en promenadvänlig och böljande terräng bland apelsin- pinje, oliv och citronträd. Två proffstee och ytterligare två herr- och damtee för oss semestergolfare finns att utgå från. Banan är ganska tekniskt tuff till layout och varje hål erbjuder variation, utmaningarna finns där vid nästan varje slag. De ofta komplicerade greenerna försvaras väl av bunkrar och längs fairway finns gott om vatten att hålla sig från. God kunskap om samtliga klubbor i bagen lär behövas när ni ger er ut på denna bana där en ordentlig begrundan bör tas innan varje slag då eftertanke inte rekommenderas. Oavsett hur er runda utvecklats så kan vi i alla fall garantera att ni fått se några av de vackraste vyerna från en golfbanan på solkusten. Santana rekommenderas trots sina utmaningar starkt oavsett hcp, då det är en banan i toppklass som man bör uppleva. Par 72 och 6207 meter.
 

Egen golfvagn

Välkomna

Välkomna till Spanien och Estepona våren 2020. Vi hoppas att vädret skall stå oss bi som det brukar och att Ni får en trevlig vistelse i Estepona med mycket golf och annat.

De flesta av oss Skandinaver är vana att gå våra golfrundor och det är inte några problem på dom banor Ni kommer att spela under den månad Ni vistas i och omkring Estepona. Man skall dock vara medveten om att banorna i södra Spanien är generellt mer kuperade än svenska banor.

Buggy eller elektisk trolley

Att hyra en buggy kostar normalt mellan 300 och 450 kronor för en runda. Det ger en kostnad på ca 5000 kr per par för 15 rundor.

Har man normal hälsa och inte några fysiska handikapp som gör det svårt att gå på lite mer kuperade banor rekommenderar jag starkt att man i stället för en vanligt trolley eller buggy hyr en Elektrisk trolley. Det ger enligt vår uppfattning en bättre upplevelse och spar på krafterna. Normalt kostar en Elektrisk trolley mellan 125 och 150 kr att hyra per runda. Det ger en kostnad på mellan 1800 och 1950 kronor per person vid 15 rundor.

HereWeGo har träffat en överenskommelse med Powerkaddy. En av världens största leverantörer av elektriska trollies som ger Er möjlighet att hyra en Elektrisk Trolley för hela perioden Ni är i Estepona. Den levereras till boendet i Estepona när Ni kommer ner tillsammans med laddare. Ni tar med den till de rundor Ni spelar både på Estepona Golf samt utflyktsbanorna. Sätter batteriet på laddning när Ni kommer hem och den är klar att användas nästa dag igen.

Genom denna överenskommelse får Ni tillgång till ”Er egen” trolley under vistelsen för ett klart bättre pris än att hyra Trolley per runda. Kostnaden för en 4-veckors period  är kr 1.300, vilket ger en besparing på drygt 500kr per person jämfört med att hyra per runda.

Värdpar Göran & Anita Ackerot

Jag, Göran Ackerot och min hustru Anita som kommer att vara med Er på alla rundor som spelas på andra banor än Estepona Golf. Vi använder alltid Elektriska trollies. Kontakta gärna Here We Go och boka din egen trolley i god tid före resan till Estepona.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs