Skip to main content

Alfamar

Algarvekustens sportanläggning!

På 4* Alfamar Beach & Sport Resort förenar vi bra boende och utmärkta träningsmöjligheter till ett mycket fördelaktigt pris. Här kan man bl.a. utöva alla grenar inom friidrott, inklusive kastgrenar. Man har även sina egna fotbollsplaner. På anläggningen finns alla förutsättningar för att ni skall få ett lyckat träningsläger. Alfamar är beläget på samma breddgrad som till exempel Cypern och Turkiet, vilket innebär att träning i behagligt klimat är möjlig redan från mitten av januari. Från flygplatsen i Faro är det 30 km, så ni tar er till hotellet på bara 25 minuter med transfer.

Boende

Boende

Alfamar Beach & Sport Resort ★★★★

Detta 4-stjärniga hotell ligger endast tre minuters promenad från sandstranden Praia da Falésia. Hotellet erbjuder en stor SPA-anläggning, en utomhuspool och luftkonditionerade rum med balkong. Från några av rummen bjuds du på vacker utsikt över Atlanten från balkongen. Alla rum har en satellit-TV och en adapter. Rumsservice erbjuds hela dagen. Boavista är hotellets största restaurang, och här serveras internationella och traditionella portugisiska buffémåltider. Under sommarsäsongen kan du beställa drinkar på Atlântico, som ligger vid poolen. SPA-faciliteterna inkluderar bastu, massagebehandlingar, bubbelbad och inomhuspool. På Alfamar Beach & Sport Resort finns även ett fitnesscenter. Anläggningen ligger 13 km från Albufeira och knappt 3 km från golfbanorna Pine Cliffs och Oceânico.

Flygplats 30 KM Stranden 0 M
Fotbollsplan 0-200 M Närmsta affär Gångavstånd
Närmsta stad Gångavstånd Gym Ja
Utomhuspool Ja Inomhuspool Ja
Balkong Ja Wifi Ja
Flygplats 30 KM
Stranden 0 M
Fotbollsplan 0-200 M
Närmsta affär Gångavstånd
Närmsta stad Gångavstånd
Gym Ja
Utomhuspool Ja
Inomhuspool Ja
Balkong Ja
Wifi Ja

Resmål

Algarve

Denna anläggningen ligger på den vackra och långa Algarvekusten i södra Portugal. Närmsta staden Albufeira som ligger ca 13 km från anläggningen. I turistorten Albufeira är det gott om barer, restauranger och butiker för alla smaker.  Från flygplatsen i Faro är det ca 30 km. 

Medeltemperatur i Algarve:

Träning

Fotbollsplan

Avstånd 0-200 M Antal planer 2
Naturgräs Ja Konstgräs Nej
Avstånd 0-200 M
Antal planer 2
Naturgräs Ja
Konstgräs Nej

Fler träningsläger

Nyfiken på fler träningsläger?

Se alla våra träningsläger här >>

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs