Skip to main content

Katalonien SKRÄDDARSY - Hotel Belvedere

Upplev mästerskapsbanan Infinitum, fd Lumine

Salou - Storsäljande resmål en timmes transfer från Barcelona. Mycket golf för pengarna med halvpension och spel på mästerskapsbanor. Läs mer nedan. 
Hotel Belvedere nyrenoverat inför säsongen. Detta fullmatade paket innehåller även all golftransfer.  

Golf

I detta paket ingår obegränsad golf i 5 styck heldagsgreenfee paket fördelat på

 • 2 x Infinitum
 • 3 x Bonmont/Costa Dorada/Aigusverds/Graiera/Panoramica

Infinitum (fd Lumine)

 

 

Infinitum, erbjuder 3 golfbanor av högsta klass. Varav mästerskapsbanan Hills är något mer känd än systerbanorna Lakes och Ruins. Nominerades 2018 till Spaniens bästa golfbana av World Golf Awards.

Bonmont

 

Vi rekommenderar även spel på Bonmont, Costa Dorada, och Aiguesverdes vilka vi finner mycket trevliga och utmanande. Gör en förfrågan för mer information om golfen.  

 

Boende

Hotel Belvedere

Hotel Belvedere är ett 3-stjärnigt hotell med bra läge i trevliga orten Salou på Spanska Costa Daurada, ca en timmes resa från Barcelona flygplats. Här bor ni 700 meter från den fina stranden och inom promenad avstånd till restauranger, butiker och nöjen i Salou. Nästan granne med hotellet ligger nöjesparkerna Aventura Word och Ferrari Land samt den mycket uppskattade och högt aktade golfanläggningen Infinitum.

 • Halvpension och fri golf ingår i detta paket.
 • Fri transfer i paket vid bokning 4 personer eller fler. 

Hyrbil/transfer

Hyrbil/Transfer

I detta paket kan man välja till flygplatstransfer t/r Barcelona flygplats och hotellet. 

Önskar ni istället hyrbil ordnar vi givetvis detta och skickar offert. Be oss om information när ni gör er förfrågan. 

Om resmålet

En timme söder om Barcelona

Costa Daurada och moderna Salou ligger söder om Barcelona och nås med en timmes kort transfer. Njut av härliga sandstränder och högklassigt golfspel på Infinitum Golf Club samt ett flertal andra varierande golfbanor i närheten. Här finns både familjevänliga hotell och hotell med vuxenatmosfär, beroende på vad ni önskar.

Stor urval av hotell

Vi har valt att erbjuda 3-stjärniga Hotel Belvedere i vårt veckopaket där halvpension med frukost och middag ingår. Vi erbjuder även ett stort antal andra hotell om ni så önskar. Standarden är hög med såväl familjevänliga hotell som hotell med en mer utpräglad vuxenatmosfär. Våra veckopaket inkluderar även fri transfer till och från flygplatsen för grupper på 4 spelare eller fler.

Obegränsad golf

I vårt helt otroliga veckoerbjudande ingår obegränsad golf med hela 5 heldags greenfee under er vistelse. 2 dagar på Infinitums mästerskapsbanor plus 3 dagar på någon av de trevliga och utmanande banorna Bonmont, Costa Dorada eller Aiguesverdes.
 

Utflykt till den katalanska huvudstaden

Närheten till Barcelona ger möjlighet att smidigt besöka den katalanska huvudstaden med tåg eller bil. Barcelona är en populär dagsutflykt med stort utbud av sevärdheter och restauranger i toppklass. Ett spännande inspel mellan golfspel och strandliv.

Utflykt till historiska Tarragona

För den historieintresserade finns möjlighet att besöka den antika staden Tarragona (världsarv), som ligger cirka 10 minuter från Infinitum. Här finns även pittoreska Cambrils Marina med dess många restauranger och mysiga promenadstråk. Passa på att njuta av den bedårande utsikten från ”Medelhavets balkong”!

Vinprovning i världsklass

Infinitum ligger dessutom i en stor vinregion och här har ni möjlighet att prova några av de finaste vinerna i världen.
Varför inte avrunda dagen med en vinprovning?

 

Fler golfresmål

Nyfiken på fler golfresmål?

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs