Skip to main content

Australien - Melbourne

Australien 24 Mars


Australien är känt för sina vidunderliga stränder, vänliga människor och sitt rika djurliv, men det är också hem för en av de mest efterlängtade Formel 1-tävlingarna på kalendern. Melbourne, huvudstaden i delstaten Victoria, är värd för den spektakulära tävlingen som inleder varje Formel 1-säsong.

Albert Park Circuit erbjuder en spännande utmaning för förare med sina snabba kurvor och tekniska sektioner. Tävlingen bjuder på dramatiska omkörningar och oväntade vändningar, vilket skapar en häftig start på mästerskapet.

Formel 1 i Australien är mer än bara racing; det är också en möjlighet för fans att njuta av landets avslappnade atmosfär, kulturella mångfald och utsökta mat. Tribunerna fylls av passionerade åskådare från hela världen som skapar en elektrisk stämning längs banan.

Australiens Formel 1-tävling blir en minnesvärd säsongsöppning som sätter tonen för det kommande racingspelet och ger en oförglömlig upplevelse för alla inblandade.

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs