Skip to main content

Murcia La Torre - Longstay

Murcia La Torre - Longstay

Murcia är ett undangömt paradis för golfspelare. Här finns några av spaniens bästa golfbanor belägna i oerhört vackra omgivningar. La Torre Golf Resort påminner om en mindre spansk by. Lägenheterna är moderna inrädda med fullt utrustande kök och privat terrass. Stranden hittar ni 20 minuter från lägenheten. Här spelar ni obergränsat med golf på närliggande golfbanan La Torre.

Upplev en månad av härlig golf, trevligt boende och bra service!

Boende

Boende

The Residences - La Torre Golf Resort

Njut av boendet i fina lägenheter på La Torre Golf Resort. Området påminner om en spansk by där lägenheterna ligger alldeles intill pooler, tennis-, padelbanor och butiker. Inom anläggningen ligger golfbanan La Torre. I longstay paketet ingår 28 nätter i en modernt inredd 2-rums lägenhet med utsikt över trädgården eller golfbanan. 

DoubleTree by Hilton La Torre

Det femstjärniga hotellet DoubleTree by Hilton La Torre ligger i anslutning till samma lägenhetskomplex. Här kan du få tillgång till spa, bastu, jaccuzzi och gym. Passa på att njuta av middagen på någon av hotell Caleias sju restauranger.

Pooler

I lägemhetskomplexet finns flera olika typer av pooler. Här finns 16 olika pooler både inomhus i spaområdet och utomhus. Vid utomhuspoolerna kan du avnjuta en drink från poolens bar. 

 

Golf

I longstay-paketet ingår obegränsat antal golfrundor på La Torre samt Hacienda Riquelme och El Valle som också ligger i närheten av boendet. Alla tre golfbanor är designade av legenden Jack Nicklaus.

 

El Valle Golf Course

En halv-timme från boendet ligger El Valley GK. Banan är inspirerad av Nevada öknen i USA - den spektakulära miljön ger spelarna en känsla av att befinna sig på någon av kaliforniens ökenbanor. Banan ligger i en dal omgiven av kalkstenshällar och har en layout som är utformad för att sätta spelarnas intelligens och strategi på hårda prov. 

 

Hacienda Riquelme Golf Course

Den prisbelönta mästerskapsbanan är en smart struktuerad 18-håls parkbana i links-stil där inget hål är der andra likt. Här finns fyra uppsättningar tees per hål med slag som försvåras av böljande fairways, djupa bunkrar, vilda gräs och olivträd. Banan har dramatiska och slumpmässiga höjdskillnader, vilket gör att banan skiljer sig från andra banor. Flertalet bunkrar är robusta med upp till hela tre meters djup. Bunkerkanterna är oj'mnt skurna, vilket ytterliggare ökar deras särprägel, samtidigt som de framhäver banans robusta natur. 

La Torre Golf Course

Denna korta 18-hålsbana designades av Jack Nicklaus och har varit värd för några av de viktigaste sportevenemangen i Spanien, bland annat Spaniens seniormästerskap. Eftersom banan inte är särskilt lång kräver den fullt fokus på greenerna som är väl skyddade av bunkrar och sjöar. 

 

 

Om resmålet

Om resmålet

Murcia har inte bara några av spaniens bästa golfbanor. I närheten finns även vackra stränder, historiska städer och vingårdar. Med sina 300 soldagar per år erbjuder Murcia en hel del olika utomhusaktiviteter. Utforska Costa Calidas kustlinje och vandra i bergen eller cykla i naturreservatet Sierra Espuna. I Murcias historiska stadskärna finns även ett pulserande nattliv med en fantastisk matkultur. 

Hyrbil

Till longstay-paketet passar det bra att hyra en bil. Bilstorleken kan anpassas till antalet resenärer och mängden bagage och golfbagar. 

För 1-2 personer bokas en 5 dörrars Ford Fiesta/ Seat Ibiza eller liknande

För 3-4 personer bokas en 5 dörrars Renault Kangoo/ Citroen Berlingo eller liknande

För 5-6 personer bokas en 5 dörrars Mercedes Vito/ Nissan Primaster eller liknande

För 7 personer eller fler resenärer bokas två hyrbilar. 

Om hyrbil ej önskas kan vi hjälpa er att boka transfer till och från flygplatsen. 

Se fler resmål

Nyfiken på ett annat resmål?

välj ett utav våra andra longstaypaket i Spanien

Se flergolfpaket>>

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs