Skip to main content

Kundreferenser Fotbollsläger Mallorca

Fantastiska Mallorca och nöjda kunder

Nedan kan du läsa våra kunders egna berättelser om hur Here We Go har lyft deras resor. 

Alfred, Sjöbo IF Herr:

"Allt är bara bra! Grabbarna och ledare var super nöjda med hela vistelsen, från bra mat till grymma planer till ja allt. 
Så vi tackar för ett mycket bra läger!"

Tina, Mariestad BoIS FF Dam:

"Vi är väldigt nöjda med allt förutom vädret en av dagarna :) Allt fungerade perfekt, planen var nära och bra. Vi bodde bra i våra rum och maten funkade för alla även för de mest kräsna. Servicen var också bra, vi möttes på flygplatsen av vår norska vän och hon hjälpte oss till hotellet, visade planen, kom med vatten varje dag och möte upp och följde oss vid avresan hem, hon följde oss nästan ända in i planet."

Om resmålet

Om resmålet

Populära Mallorca

Klassiska Mallorca är resmålet alla lätt blir förälskade i. En stor fördel i att välja Mallorca som resmål är det behagliga klimatet. Ön har sedan länge varit en favorit bland de svenska resenärerna som ville bort från det skandinaviska vädret. Det är lätt att ta sig runt med bra bussförbindelser över hela ön. Restaurangutbudet är enormt stort och detta tillsammans med alla klubbar, barer, sevärdheter och shoppingmöjligheter gör Mallorca till en favorit bland våra kunder.

Se alla våra träningsläger till Spanien

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs