Skip to main content

Makarska

Vackra, lugna Makarska

Den gemytliga turist och kuststaden Makarska inbjuder till både avkoppling och goda träningsmöjligheter. Kusten består av flera fina småstensstränder och kantas av kaféer och restauranger som allt som oftast är välbesökta. Detta är en destination för er som önskar kombinera lugn atmosfär, goda träningsmöjligheter, intressant kultur, vacker natur, sol och bad.

Boende


Bild: Hotelrum med havsutsikt.

Nybyggt hotell

Det helt nya Hotel Osejava ligger centralt längs strandpromenaden i Makarska, omgiven av tre magnifika stränder och med fantastisk utsikt mot havet. Hotellet är öppet hela året och är inrett enligt de senaste trenderna inom inredning med moderna och lyxiga möbler. Det passar alla oavsett om du är på semester eller affärsresa, eller om du är här för att utbildning med din idrottsgrupp. Hotel Osejava har två konferensrum och i närheten kan du besöka en sportanläggning med tennisbanor, löparbana, pool och basketplan.

Träning

Träning

HNK Zmaj

På friidrottsarenan HGNK Zmaj som ligger på bekvämt gångavstånd 600m från hotellet, finns material att låna.

Här finns också ett välutrustat gym

I anslutning till arenan finns Park Suma Osejava med motionsspår.

 

Destination

Vacker strandpromenad

Turist- och kuststaden Makarska inbjuder till både avkoppling och goda träningsmöjligheter. Staden har en vacker äldre del längs hamnpromenaden och ett mer modernt turistområde beläget en liten bit ovanför strandpromenaden. Kusten består av flera småstensstränder som kantas av välbesökta kaféer och restauranger. Passa på att ta lokalbussen och upptäck vackra Tucepi eller Podgora under er vistelse. Eller varför inte ta en löptur dit? Bakom hotellet finner ni ett fint terrängspår som sträcker sig till både Tucepi och Podgora.

Koppla av & träna smart

Detta är en destination för er som önskar kombinera lugn atmosfär, goda träningsmöjligheter med kultur, vacker natur, sol och bad. Det är ca 78 km mellan Splits flygplats och Makarska. Den effektiva restiden för busstransfern är ca 90 minuter men detta kan variera beroende på säsong och trafik.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs