Skip to main content

Edinburgh - 4* Dalmahoy Hotel & Country Club

En kortare avstickare till golfens hemland 

Dalmahoy Hotel & Country Club är det bekväma paketet i golfens förlovade land. Strax söder om flygplatsen, inte mer än tio minuters taxiresa, bor ni bekvämt på detta förstklassiga hotell med två fina golfbanor utanför dörren. Edinburghs stora utbud av nöjen, shopping, restauranger och kultur är inom räckhåll på tjugo minuters taxiavstånd eller något längre med lokaltrafik som avgår nära hotellet. Golf spelas på East och West course som bland annat varit värd för Solheim Cup och Scottish PGA Championship. Ni kommer stilla golfhungern under denna weekend då vi inkluderat 3 x 18 = 54 hål fantastisk golf. För ytterligare bekvämlighet så ingår i detta paket både frukost och middag i hotellets trevliga restaurang.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar. Taxi är att rekommendera som transfer till flygplatsen.

 

Boende

Boende

Edinburgh - 4* Dalmahoy Hotel & Country Club

Dalmahoy Hotel & Country Club har bland annat ett fullständigt spa, två golfbanor, två restauranger, tre caféer, tre barer/lounger och för den som har energi över även utomhustennisbanor. Gäster har tillgång till inomhuspool, gym och en fin takterrass när vädret tillåter. Kostnadsfri parkering för den som hyr en bil på flygplatsen. Kostnadsfri wi-fi finns i allmänna utrymmen och glöm inte att hela hotellet är rökfritt.

Golf

Golf

Obegränsad golf med förbokade starttider

I detta paket ingår 1 x 18 hål på East Course och 2 x 18 hål på West course. Vi förbokar era starttider.

Spela mästerskapsbanan East Course

Mästerskapsbanan East Course är en av de mest erkända banorna i Skottland. East Course har stått som värd för stora mästerskap som Solheim Cup 1992, Scottish PGA Championship vid ett flertal tillfällen och Scottish Seniors Open 2006, 2007 och 2008.

Golfbanan är en utmärkt utmaning med många tuffa hål som kommer vara intressanta för golfare på alla nivåer. Välskötta fairways, väl positionerade bunkrar och stora ondulerade greener gör denna 6451 meter långa golfbana till en upplevelse man sent glömmer.

Trimma golfsvingen på West Course

West Course är den kortare av de två golfbanorna på Dalmahoy. Dock erbjuder par 68 golfbanan naturligtvis en suverän utmaning med smala fairways och små greener som kräver noggrannhet i både utslag och inspel. Golfbanan kräver ännu större precision på de sista hålen där du navigerar runt vattnet i Gogar Burn. West Course är perfekt som uppvärmning innan du spelar East Course, eller ett förstaval för de med lite högre hcp.

Se fler golfweekends

Se fler av våra golfweekends med bra boenden och fantastiska golfbanor i Skottland.

Se fler golfweekends >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs