Skip to main content

Costa del Sol - Fuengirola

Bo i moderna lägenheter i utkanten av Svenskorten Fuengirola med restauranger, butik, bar och poolområden på området. Här kan ni blicka ut mot Medelhavet och promenera ner till stranden och sedan ta er bort mot Fuengirolas vackra strandpromenad. Med er fullt försäkrade hyrbil som ingår i paketet kan ni enkelt göra utflykter till exempelvis Marbellas Gamla stad, Hemmingways Ronda, Gibraltar med shopping eller det som kallas ”lilla Barcelona” och är kustens huvudstad Malaga. För er som spelar golf finns golfpaket att köpa till med spel på fler mästerskapsbanor i omgivningarna.

Paketet är bokningsbart under perioden oktober – april. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att ta fram ett paket inklusive flyg från er önskade avreseflygplats.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Boende

Boende

Club la Costa World är en större semesteranläggning beläget ca en kilometer väster om Fuengirola. Anläggningen ligger i en sluttning upp från Medelhavets strand och från lägenheterna är det ca 500 meter att gå ner till stranden.

På området finns dygnet runt öppen reception, fem restauranger, två snackbarer, tennisbana, doktor, lekplats, kvällsunderhållning, utflyktsprogram, bagagerum, alltid fri parkering, gym (avgift), sex pooler (varav en uppvärmd).

De moderna lägenheterna har alla bekvämligheter man söker i ett semesterhem. Fullt utrustat kök kombineras med vardagsrumsdel med soffa och matplats, i anslutning finns ett sovrum. Naturligtvis finns balkong/terrass att avnjuta den värmande solen på. Utanför ert boende finns poolområde med gott plats att koppla av vid.

Städning, byten av sängkläder och handdukar sker en gång per vecka.

Club la Costa World är inte anpassad för personer med rörelsehinder.

Hyrbil/transfer

I detta longstaypaket ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs