Skip to main content

Malaga - Weekendresa inklusive flyg

Soliga Malaga

Få ställen är så optimala som Malaga om du vill kombinera sol och bad med shopping eller golf för en weekendresa. Klimatet är skönt året om och allt du söker finns inom räckhåll. Dessutom finns i Malaga en känsla av genuint spanskt vardagsliv. Som alltid i Spanien är det helt rätt att sitta på en krog och äta tapas och njuta av såväl klimat som folkliv. Costa del Sol är en omkring 20 mil lång sandstrand i regionen Andalusien. Hit har vi nordbor flytt kylan och mörkret under vintern i snart 40 års tid, inte minst till Marbella som vuxit till ett av kustens trendigaste resmål.

 

Kontakta oss för detaljer >>

Destination

Costa del Sol lockar framförallt golfare, men området bjuder också på massor av kultur, historia och spännande sevärdheter.

Malaga stad har allt man behöver under en weekend, här finns ett stort kulturellt utbud med bland annat ett Picasso-museum och den vackra katedralen. Malaguetastranden är en härlig sandstrand inom gångavstånd från centrum. För dig som vill kombinera shopping, kultur och strandliv!

Vid havet några mil öster om Málaga ligger den charmiga staden Nerja. Här finner du äldre bebyggelse med blomsterprydda gårdar, smala gator med bra shopping och många trevliga restauranger. Staden är som gjord för att slå sig ner på en uteservering och njuta av folklivet. Flanera över det vackra torget "Europas balkong" och se ut över det blå havet.

Väster om Marbella ligger lugna Estepona med sin lilla hamn och strandpromenad. Här råder ett lugn som gör att din semester blir exakt så som du önskar att ha det. I närheten finns flera golfbanor och vårt boende är av hög standard. Ska du lyxa till det lite extra väljer du hotel H10 Estepona.

Kvällarna viger du till den spanska gastronomin där det andalusiska köket gärna öppnar sina generösa dörrar. Önskar du utöka semesterkassan kan du göra ett försök på casinot i Marbella eller Benalmadena.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs