Skip to main content

Cascais - 5* Quinta da Marinha Lägenheter

Lyxigt och rogivande

Varmt välkomna till Quinta Da Marinha Lägenhets Hotell! Här är ni omgivna av vacker natur i form av hav och berg samt världsberömda golfbanor. Boendet är beläget i underbara Cascais, som kryllar av sevärdheter, restauranger och affärer. Lägenheterna ligger ett stenkast från golfbanorna vilket ger området runt ditt hem en lugn atmosfär. Cascais har Atlanten vid sin kust och gör det möjligt för sol, bad eller till och med surfing för den som är äventyrslysten. Man kan inget annat än att förälska sig i denna resa!

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.  

Boende

Boende

Nyrenoverade lägenheter 

Lägenheterna belägna i Cascais ger en känsla av traditionell, portugisisk autenticitet blandat med en modern känsla.

Detta 5-stjärniga boende består av ett eller två sovrum, ett vardagsrum med bäddsoffa, öppen spis, pentry och en stor terrass så att du kan njuta av det yttre. Du bor även ett stenkast från några av Europas finaste golfbanor och stränder!

En härlig utomhusfrukost finns tillgänlig, alternativt erbjuds picknickkorgar för att du ska kunna njuta av Quinta da Marinhas natur. Hotellet har även en take-away tjänst som levererar måltider till lägenhetsdörren från restaurangen Rocca. För din bekvämlighet finns också en concierge-tjänst tillgänglig för att göra kundköp så att du får tillgång till nödvändiga varor utan att lämna hemmet.

 

Golf

Golf

Det ingår 3 eller 5 dagar med obegränsad golf , En runda är förbokad per dag och resternade spel skrivs upp på plats. Det går att lägga till spel på någon av de närbelägna banorna Oitavos, Penha Longa eller Beloura.

Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och efter tillgänglighet. Ange därför vilka starttider ni önskar i meddelanderutan i samband med bokning. Bekräftelse på starttider skickas normalt på mejl inom ett par arbetsdagar.

Quinta da Marinha

Robert Trent Jones har designat denna flacka par 71 bana över 110 hektar. Det spektakulära hål nummer 13 spelas mot havet och väl på green har Ni Atlanten som kuliss. De flesta hålen spelas dock inåt land och ni har Sintrabergen i horisonten. Många bunkrar och flera sjöar (hål 10 är en ö-green) gör banan utmanande för de flesta spelarna. Banan har varit värd för flera välaktade tävlingar.

Beloura

Beloura (tillval) är den berömda arkitekten Rocky Roquemore som skapat en bana som lämpar sig för alla spelare oavsett högt eller lågt hcp. Över 40.000 träd av olika slag (euqalyptus, ek, tall, magnolia, palmer) kantar denna mjukt böljande par 72-bana. Vatten är att räkna med då många fairways angränsas av dammar och strömmar. Med sina 5573 meter kommer denna bana att bli en trevlig utmaning för golfare på alla nivåer.

Penha Longa

Penha Longa (tillval) erbjuder en 18-håls championship-bana designad av Robert Trent Jones, rankad som topp 30 i Europa och värd för Portugese Open på Europatouren. Numera har man slagit ihop mästerskapsbanan med 9-håls banan Monestary och kallar de tre slingorna som erbjuds för Penha Longa North, Penha Longa South och Penha Longa Atlantic där den sistnämnda är originalbanans arton hål.

Oitavos Dunes

Oitavos Dunes (tillval) är Lissabonområdets kanske mest aktade bana. Som värd för större tävlingar som Portuguese Open vid flera tillfällen och rankad topp 100 i världen av de kunniga recensenterna på Golf World Magazines lista är det kanske inte så konstigt att man har ett bra rykte och att banan lockar golfare från hela världen. Banan öppnade 2001 och sträcker sig ner om Atlanten öster om Cascais, i bakgrunden följs man av Sintraberget. Designer är berömda Arthur Hill som mestedels byggt banor i USA men här har han skapat utmanande men hanterbara arton hål som går i en blandning av skogs- och linksbana. Vi kan garantera en upplevelse på Oitavos Dunes oavsett om du har lågt eller högre hcp. Par 71, 6300 meter.    

Hyrbil/transfer

Hyrbil/Transfer

I detta paket finns möjlighet till privat flygplatstransfer mellan Lissabons flygplats och boendet. Chaufför möter er i ankomshallen och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Önskar ni istället hyrbil tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan.

Se fler resmål

Nyfiken på fler resmål? 

Se fler av våra golfpaket med bra boenden i närheten av Lissabon

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs