Skip to main content

Islantilla - 4* Islantilla Golf Resort 1 vecka

Maxad golfvecka 3 banor obegränsad golf och halvpension!

Islantilla i spanska Huelvaregionen ligger vackert beläget bara någon mil från gränsen till Portugal. Här är det lätt att njuta av den berömda buffén till frukost och middag, 27-håls banan med meriter från Europatouren och den trivsamma och avkopplande SPA-avdelningen. Islantilla är en utmärkt tillflyktsort för värmande golfdagar med allt serverat på ett och samma ställe. Önskar ni se er om i regionen finns möjligheten att följa med på hotellets utflykter till vingårdar och Sevilla. Dessa arrangeras regelbundet och bokas till på plats. Paketet innehåller obegränsad golf på omtyckta 27-hålsklubben Islantilla, La Monicilla samt Bellavista Golf. Perfekta golfresmålet för stora som små grupper!

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Golf

Golf

Islantilla Golf Course

Islantilla Golf Course består av 27 håls golfnöje med kvalitet. Banan öppnades 1992 och har sedan dess bland annat utsetts till topp 100 av de bästa golfbanorna i Europa av Golf Digest (år 2000) och fått stå värde för tävlingar på Challange Touren. Banan har är bitvis kuperad, bjuder på sköna havsvyer och är omsorgsfullt designad för att vara en njutning för alla spelare oavsett handicap. Grön slinga är mer promenadvänlig och den mest lämpade för spelare med högre hcp.
Bredvid Bar Colón på hotellområdet finns en puttgreen som dessutom är upplyst kvällstid.

Nytt i paket är att vi nu även erbjuder obegränsat spel på golfbanorna La Monacilla och Bellavista Golf.  
Mer information om dessa golfbanor kommer här inom kort. 

Hotell

Hotell

Allt du kan behöva

Denna stora anläggning inhyser en 27-håls golfbana, två åretruntöppna restauranger och ett par ytterligare under sommaren, barer, SPA-avdelning, inomhus- och utomhuspool, gym med mera. Alla rum är rymliga och ljust inredda. Internet, luftkonditionering, kassakåp, minibar och balkong eller terrass är standard.

Utsökt mat

Frukost och middag serveras i bufférestaurangen Las Carabelas och lunch kan avnjutas i klubbhusets restaurang. Under sommarhalvåret öppnar en grillrestaurang och en restaurang vid hotellets "Beach Club" beläget vid stranden i Islantilla. På området finns ett SPA som erbjuder ett brett utbud av behandlingar. Reser ni med familjen och har med barn så finns en MiniClub på hotellområdet under sommarhalvåret.

Hyrbil/transfer

Transfer

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r Faro flygplats och hotellet. Chaufför möter er i ankomshallen på Faro flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Önskar ni istället hyrbil så tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs