Skip to main content

Belek - 5* Cornelia Diamond

All inclusive på ett av Beleks bästa hotell

Cornelia Diamond Resort är ett av de hotellen som ständigt rankas i topp bland de 5* hotellen i Belek på diverse recensionssidor. Vi förstår varför! Här finns en allt man kan önska sig av service, mat, dryck, relax, pool, sol och bad, SPA-faciliteter och massor av sportaktiviteter. Ett modernt designat hotell som är elegant på alla sätt och vis, från receptionsbyggnaden till restauranger, barer och hotellrum. Inget är lämnat åt slumpen på Cornelia Diamond. Här trivs man! Promenera ut från huvudbyggnaden till det stora poolområdet och ner på den fina stranden, roa er med hotellets kvällsunderhållning, avnjut digra bufféer och snacks och ett fantastiskt barutbud. Naturligtvis är det all inclusive som gäller på Cornelia Diamond. Att hotellet dessutom har en av Beleks mest populära och bästa golfbanor intill sitt område är en bonus.

Golf

Golf

I detta paket ingår 3 x 18 hål på hemmabanan Faldo och en runda på närliggande mästerskapsbanan Montgomerie.

Faldo Course

I idylliska omgivningar i Belek har Sir Nick Faldo skapat 27-hål av äkta golfnöje. Här möter det natursköna landskapet Medelhavets friska fläktar. Banan som stod klar 2006 har redan hunnit med att vara värd för prestigefyllda tävlingar och som med allt annat i Belek är kvalitet och finputs alltid i toppklass. Banan utmanar alla sorters golfare, ni avgör själva hur ni tar er an denna mästerskapsbana. Taktikern kan dra fördel på de relativt korta hålen med en del svårbedömda doglegs kantande av tallskog. Oavsett resultat kan vi garantera att ni kommer få en underhållande dag på banan. De tre 9-håls slingorna som utgör Faldo Course består av King course hål 1 – 18 på 6373 meter, Queen course hål 10 – 27 på 6411 meter och Prince course hål 19 – 27 + 1 – 9 på 6324 meter.

The Montgomerie Course

The Montgomerie Course beskrivs som en utav de främsat och finaste banorna i Europa om inte i världen. Man kan dessutom stoltsera med Beleks mest eleganta och ypperliga klubbhus och fantastiska träningsmöjligheter. Banan slingrar sig runt bland 104 hektar tallskog och åsar. Denna bana spelar Ni två gånger. Numera ingår all inclusive även på golfklubben.

Hotell

Hotell

Exclusiva suiter

Cornelia Diamond är ett 5* hotell beläget vid Faldo Golf Club och Medelhavsts strand. Här finns 439 standardrum och ett antal exklusiva suiter. Alla rum är modernt och fräscht inredda med alla bekvämligheter man kan begära av ett högklassigt hotell inkl. luftkonditionering, kassaskåp och WiFi. Från klockan 07:00 till 00:30 finns det alltid någon mat serverad i buffé- eller snackrestaurangen. Under dagtid är även hotellets kafée med bakverk öppna för den sötsugne. Likaså finns det alltid en bar öppen 24 timmar om dygnet för den som vill släcka törsten.

Fantastiska faciliteter

Den stora utomhuspoolen är uppvärmd under senhöst och tidig vår, under vintern kan man alltid avnjuta ett dopp i ett av Europas största SPA som finns på hotellet. Räcker inte motionen på golfbanan så kan man även besöka hotellets gym, nyttja några av alla tennisbanor som finns vid hotellet eller spela en omgång bowling.

Resmål

Belek är känt för sina långa sandstränder

Vid den turkiska medelhavskusten bara en halvtimme från Antalya hittar men den lilla turistorten Belek med sina ca 74 000 invånare. Här finns inte mindre än 14 golfbanor men de lyxiga all-inclusivhotellen lockar även barnfamiljer och par som inte är ute efter att spela golf.

Belek är känd för sina spa och mineralvatten från 7 olika källor.

Omkring Belek finns även en hel del sevärdheter som tex Kursunlu vattenfall där det lever över 100 fågelarter. På vattenfallets baksida finns det en dold grotta vilken är en populär plats att besöka. Den hellenistiska staden Perge, som rankas som andra efter Efesos och den stora amfiteatern Aspendos som fortfarande idag kan rymma över 15 000 åskådare ligger också på lagom avstånd från Belek.

Se fler golfpaket

Nyfiken på ett annat hotell? 

Välj ett utav våra andra golfpaket i Turkiet

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs