Skip to main content

Belek - 5*****Cornelia Diamond

Cornelia Diamond Resort är ett av de hotellen som ständigt rankas i topp bland de 5*****hotellen i Belek på diverse recensionssidor. Vi förstår varför. Här finns en allt man kan önska sig av service, mat, dryck, relax, pool, sol och bad, SPA-faciliteter och massor av sportaktiviteter.

Ett modernt designat hotell som är elegant på alla sätt och vis, från receptionsbyggnaden till restauranger, barer och hotellrum. Inget är lämnat åt slumpen på Cornelia Diamond. Här trivs man. Promenera ut från huvudbyggnaden till det stora poolområdet och ner på den fina stranden, roa er med hotellets kvällsunderhållning, avnjut digra bufféer och snacks och ett fantastiskt barutbud. Naturligtvis är det all inclusive som gäller på Cornelia Diamond.

Att hotellet dessutom har en av Beleks mest populära och bästa golfbanor intill sitt område är en bonus. Lägg där till fri golf så är det ett förträffligt val för er som vill spela mycket golf under er semester.

Sök resa

Golf

Golf

I detta paket ingår fri golf på Faldo Course 27 hål. 4 starttider förbokas i samband med bokningen och resterande rundor skriver ni upp på plats efter tillgång.

Faldo Course: I idylliska omgivningar i Belek har Sir Nick Faldo skapat 27-hål av äkta golfnöje.  Här möter det natursköna landskapet Medelhavets friska fläktar. Banan som stod klar 2006 har redan hunnit med att vara värd för prestigefyllda tävlingar och som med allt annat i Belek är kvalitet och finputs alltid i toppklass. Banan utmanar alla sorters golfare, ni avgör själva hur ni tar er an denna mästerskapsbana. Taktikern kan dra fördel på de relativt korta hålen med en del svårbedömda doglegs kantande av tallskog. Oavsett resultat kan vi garantera att ni kommer få en underhållande dag på banan. De tre 9-håls slingorna som utgör Faldo Course består av King course hål 1 – 18 på 6373 meter, Queen course hål 10 – 27 på 6411 meter och Prince course hål 19 – 27 + 1 – 9 på 6324 meter.

5*****Cornelia Diamond

5*****Cornelia Diamond

Cornelia Diamond är ett 5*hotell beläget vid Faldo Golf Club och Medelhavsts strand. Här finns 439 standardrum och ett antal exklusiva suiter. Alla rum är modernt och fräscht inredda med alla bekvämligheter man kan begära av ett högklassigt hotell inkl. luftkonditionering, kassaskåp och WiFi.

Från klockan 07:00 till 00:30 finns det alltid någon mat serverad i buffé- eller snackrestaurangen. Under dagtid är även hotellets kafée med bakverk öppna för den sötsugne. Likså finns det alltid en bar öppen 24 timmar om dygnet för den som vill släcka törsten.

Den stora utomhuspoolen är uppvärmd under senhöst och tidig vår, under vintern kan man alltid avnjuta ett dopp i ett av Europas största SPA som finns på hotellet.

Räcker inte motionen på golfbanan så kan man även besöka hotellets gym, nyttja några av alla tennisbanor som finns vid hotellet eller spela en omgång bowling.

Karta