Skip to main content

Costa Blanca - Campoamor

På Campoamor bor ni i moderna lägenheter strax väster om Torrevieja, körtiden mellan lägenheterna och Torrevieja och kusten är ca 15 minuter. På promenadavstånd finns ett lokalt centrum med ett femtontal restauranger och stor Supermarket. Med er fullt försäkrade hyrbil kan ni enkelt göra utflykter längs kusten, hitta mysiga byar med trevliga restauranger, fina strandremsor att njuta vid, städer att shoppa i och natur att vandra i. För er som spelar golf finns golfpaket att köpa till med spel på blanda annat Campoamor som ni når på tre minuter med bil.
 

Paketet är bokningsbart under perioden oktober – april. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att ta fram ett paket inklusive flyg från er önskade avreseflygplats.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Boende

Boende

Här bor ni i nybyggda förstklassiga lägenheter (urb. Lomas Campoamor) två minuters bilväg eller 10-15 minuters promenad från Campoamors golfbana. Lägenheterna ägs och förvaltas av Real de Club Golf Campoamor och Hotel Campoamor som också svarar för all tänkbar service vid er Long Stay-vistelse.


Lägenheterna är mellan 90-123 kvm + balkong/er som är mellan 8-22 kvm, alla fördelade på minst tre rum och kök med två helkaklade badrum varav det ena med badkar, dubbla handfat, wc, bidé och det andra med dusch, wc och handfat. Alla sovrum har två sängar samt mycket bra garderobs- och förvaringsutrymmen.

 

Vardagsrum med direktkontakt till kök och balkong. Lägenheterna har antingen morgonsol med viss havsutsikt eller kvällssol med landskapsutsikt. Köken är rikligt utrustade med bland annat tre gasplattor, en elplatta, ugn, microvågsugn, diskmaskin, stor kyl med frysfack, brödrost, kaffebryggare, flera stekpannor, kastruller med mera.

 

Tvättmaskin intill kök med strykbräda och strykjärn. Rökning är inte tillåten i lägenheterna.
Inredning/inredningsdetaljerna kan variera i de olika lägenheterna, detta gäller även balkong och altaner.

I lägenheterna finns tillgång till internet, internationella och spanska tv-kanaler samt internationalla kanaler utan extra kostnad. Städning var sjätte dag med byte av sänglinne och handdukar. För Long Stay gästerna finns poolområde (ej uppvärmd) med solsängar, grill samt bord och stolar för gemensamma eller egna grillfester.

 

Fritt tillträde till ett välutrustat gym i mån av tillgänglighet.

Hyrbil/transfer

I detta paket till Campoamor ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Fri parkering utanför ert boende.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs