Skip to main content

Cascais - 4* Pestana Sintra 1 vecka

Prisvärd kundfavorit med mer än bara golf 

På Pestana Sintra får man mycket golf för pengarna. Här erbjuds väldigt prisvärt boende och obegränsat spel på den inte alltför krävande golfbanan Beloura GC som ligger direkt utanför hotelldörren. Här njuter man av klimatet, kopplar av vid utomhuspoolen, slår eftermiddagsbollar på det fina övningsområdet invid hotellet och spelar så många hål golf man orkar. Efter en vecka på Pestana Sintra bör man vara i form. Med bara några minuters taxiresa söderut från Pestana Sintra finns ett myller av restauranger, kaféer, pubar och shopping i populära semesterorten Cascasis. En taxi hit tar ca tio minuter och kostar ca €10. Från Cascais går även pendeltåg mot Estoril och Lissabon och en resa till huvudstaden kostar ca €3 och tar drygt en halvtimme. Norr om hotellet ligger Sintra-berget med sina historiska sevärdheter och mysiga byar, hit rekommenderar vi er också att göra en utflykt. I omgivningarna finns även mästerskapsbanor som Penha Longa, Oitavos Dunes och Quinta da Marinha. Dessa går att lägga till i paketet. En taxi tar ca femton minuter till samtliga externa banor.

Pestana Sintra är med sitt prisläge ett av Here We Go´s mest bokad golfhotell och har många återkommande gäster.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

 

Boende

Boende

Sintra-berget

Pestana Sintra ligger beläget vid Sintrabergets fot, ca tio minuter söder om byn Sintra och tio minuter norr om Cascais. Personligt och charmigt är ett par egenskaper som väl beskriver atmosfären.

Koppla av med SPA

Här kan ni koppla av med en drink vid någon utav utomhuspoolerna, varva ner i hotellets SPA, turkiska bad eller bastu, äta gott i hotellets restaurang eller sitta ner i loungen eller på verandan och njuta av lugnet och fundera över dagens golfspel.

Möjlighet att resa till lokala byar

Med hyrbil eller taxi tar ni er snabbt och enkelt till vackra byn Sintra eller till partyorterna Cascais och Estoril. Centrala Lissabon når ni på en halvtimmes resa.

Golf

Golf

Beloura

Det är den berömda arkitekten Rocky Roquemore som skapat en bana som lämpar sig för alla spelare oavsett högt eller lågt hcp. Över 40.000 träd av olika slag (euqalyptus, ek, tall, magnolia, palmer) kantar denna mjukt böljande par 72-bana. Vatten är att räkna med då många fairways angränsas av dammar och strömmar. Med sina 5573 meter kommer denna bana att bli en trevlig utmaning för golfare på alla nivåer.

Penha Longa

Penha Longa (tillval) erbjuder en 18-håls championship-bana designad av Robert Trent Jones, rankad som topp 30 i Europa och värd för Portugese Open på Europatouren. Numera har man slagit ihop mästerskapsbanan med 9-håls banan Monestary och kallar de tre slingorna som erbjuds för Penha Longa North, Penha Longa South och Penha Longa Atlantic där den sistnämnda är originalbanans arton hål.

Oitavos Dunes

Oitavos Dunes (tillval) är Lissabonområdets kanske mest aktade bana. Som värd för större tävlingar som Portuguese Open vid flera tillfällen och rankad topp 100 i världen av de kunniga recensenterna på Golf World Magazines lista är det kanske inte så konstigt att man har ett bra rykte och att banan lockar golfare från hela världen. Banan öppnade 2001 och sträcker sig ner om Atlanten öster om Cascais, i bakgrunden följs man av Sintraberget. Designer är berömda Arthur Hill som mestedels byggt banor i USA men här har han skapat utmanande men hanterbara arton hål som går i en blandning av skogs- och linksbana. Vi kan garantera en upplevelse på Oitavos Dunes oavsett om du har lågt eller högre hcp. Par 71, 6300 meter.    

Quinta da Marinha

Quinta da Marinha (tillval) Robert Trent Jones har designat denna flacka par 71 bana över 110 hektar. Det spektakulära hål nummer 13 spelas mot havet och väl på green har Ni Atlanten som kuliss. De flesta hålen spelas dock inåt land och Ni har Sintra bergen i horisonten. Många bunkrar och flera sjöar (hål 10 är en ö-green) gör banan utmanande för de flesta spelarna. Banan har varit värd för välaktade tävlingar.

Hyrbil/transfer

Transfer

I detta paket finns möjlighet till både privat flygplatstransfer t/r Lissabons flygplats och hotellet. Chaufför möter er i ankomshallen på Lissabons flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Önskar ni istället hyrbil så tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan.

Se fler resmål

Nyfiken på fler resmål? 

Se fler av våra golfpaket med bra boenden i närheten av Lissabon

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs