Skip to main content

Mexico - Mexico City

MEXICO 29 Oktober 


I Mexico City hittar du en av världens mäktigaste publikläktare. F1-bilarna ser du på nära håll och vrålet från bilarna ekar inne i stadion. Att se racet tillsammans med den mexikanska publiken är en exceptionell upplevelse som du kommer minnas hela livet.

Banans utmanande design, med långa raka sträckor och krävande kurvor, testar förarnas färdigheter till det yttersta. Det höga läget gör också att förarna möter utmaningar med tunnare luft, vilket påverkar bilarnas prestanda.

F1 i Mexico City är inte bara en tävling; det är en fest. De passionerade och entusiastiska mexikanska fansen skapar en elektrisk atmosfär, med färgglada flaggor och skrikande hejarop. Tävlingen blir en verklig folkfest som hyllar racing och kultur på samma gång.

På plats i Mexico City ger inte bara en spännande motorsportupplevelse, utan också en möjlighet att upptäcka den rika mexikanska maten, musiken och gästfriheten. Det är en helg som etsar sig fast i minnet som en färgstark och passionerad fest för alla som är närvarande.

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs