Skip to main content

Granada - 4* Hotel Impressive Resort & Spas

Impressive Playa Granada Hotel är en exklusiv semesteranläggning som ligger vid den vackra stranden i Granada, Spanien. Med sin imponerande design och utmärkta bekvämligheter erbjuder detta hotell en unik semesterupplevelse för alla gäster. De välgjorda rummen och sviterna ger en elegant och avslappnad atmosfär med fantastisk utsikt över antingen havet eller bergen. Besökare kan njuta av flera poolområden, privata stränder och ett brett utbud av aktiviteter som tennis, vattensporter och golf. Det finns också flera matställen och barer som serverar läcker mat och dryck, samt ett spa där gästerna kan njuta av olika behandlingar. Med sin enastående service och ett fantastiskt läge vid Medelhavet är Impressive Playa Granada Hotel det perfekta valet för en minnesvärd semester i Spanien.

Boende

Boende

Lyxigt & Imponerande

 

I en atmosfär av raffinemang och stil kan gästerna njuta av sina vistelser i eleganta rum som erbjuder en avkopplande miljö och fantastisk utsikt över havet eller bergen. Med imponerande arkitektur och förstklassiga bekvämligheter strävar hotellet efter att erbjuda en överlägsen semesterupplevelse för alla besökare. Utöver flera poolområden och exklusiva stränder finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter som tennis, vattensporter och golf för gästernas underhållning. Dessutom kan man njuta av gourmetmat och läckra drycker på de olika restaurangerna och barerna samt unna sig avkoppling och välbefinnande på spaet med olika behandlingar. För de som vill ha en ännu mer exklusiv upplevelse finns möjligheten att uppgradera till All Inclusive-paketet för en fullständig och bekväm vistelse.

 

Golf

Golf

Los Moricos

 

Los Moriscos Golf Club är en anläggning för golf och fritidsaktiviteter som ligger vid kusten nära Motril, i Andalusien i södra Spanien. Banan har en fantastisk utsikt över Medelhavet och Sierra Nevada-bergen. Med sina 18 hål och en utmanande layout är det en favoritdestination för golfare på alla nivåer, oavsett om de är lokala eller internationella besökare. Banan är känd för sina välskötta fairways och grönområden, liksom sina strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder som kräver precision och skicklighet. Klubben erbjuder även faciliteter som träningsområden, klubbhus och restaurang, vilket gör den till en komplett upplevelse för både golfare och besökare som vill koppla av och ha kul. Los Moriscos är en harmonisk plats där golf och naturen smälter samman för att skapa oförglömliga ögonblick.

 

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I detta golfpaket  rekomenderar vi en hyrbil

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Fri parkering vid hotellet.

Om resmålet

Granada

 

Är en mångfacetterad stad som lockar med sin rika historia, kulturella arv och naturskönhet. Känd för det imponerande Alhambra-palatset, ett världsarv med sina arabiska palats och trädgårdar, är Granada en symbol för spansk morisk arkitektur. Staden erbjuder också pittoreska gränder i den historiska Albaicín-stadsdelen och en livlig atmosfär vid Plaza Nueva. Med Sierra Nevada-bergen som bakgrund är Granada även en populär destination för vintersportentusiaster. Här kan besökare njuta av skidåkning och snowboardåkning på säsongen. Med sin rika kulturarv, magnifika sevärdheter och enastående naturliga skönhet är Granada en destination som lockar till sig resenärer från hela världen.

 

 

Motril

Den charmiga kuststaden belägen på Costa Tropical i södra Spanien. Känd för sina vackra stränder, pittoreska hamn och det härliga Medelhavsklimatet, lockar Motril besökare från när och fjärran. Staden erbjuder en blandning av historia och modernitet, med sevärdheter som det imponerande Santuario de Nuestra Señora de la Cabeza och det livliga stadstorget Plaza de la Aurora. Motril är också känt för sin rika jordbruksproduktion, särskilt av tropiska frukter som avokado och mango. Med sitt avslappnade tempo och sina underbara omgivningar är Motril en idealisk destination för dem som söker sol, hav och kulturella upplevelser längs den spanska kusten.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs