Skip to main content

Golfveckoresor till Dubai

Boka en värmande vecka i solsäkra Dubai. Här väntar inte bara arkitektoriska underverk utan även golfbanor i absolut världsklass. Vid sidan om golfen finns mängder av sevärdheter, ett brett utbud av shopping och sandstränder med städning ljummet vatten att dyka i. Dubai är ett perfekt resmål för er som vill kombinera upplevelser med toppgolf och fly den Svenska vintern.  

Dubai - 4* Tryp Wyndham Dubai

8 dagar från 11 975:-

Res till detta unga världsmetropol under vår trista vintertid - Dubai har det mesta av det mesta och man slutar aldrig förvånas över de uppfinningsrika drömmar som blir till verklighet i denna unga världsmetropol. Dubai har bäst golfväder när vi har det som allra trist vinterväder här hemma. Från november till mars är banorna som grönast, klimatet behagligt och badvattnet ljummet längs stränderna. Detta paket är perfekt för er som vill uppleva staden Dubai och alla dess sevärdheter...

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs