Skip to main content

Premier League

Hitta biljetter till Premier League matcher här. Välj och boka enbart fotbollsbiljetter eller välj till hotell och flyg.

Sök resa

Matcher kommer inom kort

Fotbollsbiljetter till Premier League -England

Hitta fotbollsbiljetter till Premier League med eller utan boende och flyg. Boka din fotbollsresa till de hetaste matcherna i Englands Premier League här.

Fotbollsresor till Premier League - England

Here We Go erbjuder dig fotbollsresor till rätt priser för din bästa fotbollsupplevelse. Se ditt lags avgörande matcher i Premier League på plats i London, Liverpool, Manchester och fler. Vi ger dig prisvärda fotbollsbiljetter och fotbollsresor där fotbollen står i centrum. Upplev engelska Premier League på plats genom Here We Go Fotbollsresor. 

Om Premier League - England

Premier League är den högsta divisionen i det engelska ligasystemet. Ligan bildades den 20 februaru 1992 av de främsta engelska klubbarna och hette fram till 2007 FA Premier League.

Premier League är den mest lukrativa fotbollsligan i världen och klubbarna är några av de rikaste i fotbollsvärlden. Premier League-säsongen varar från augusti till maj (höst-vår) och är världens mest bevakade fotbollsliga. Here We Go skräddarsyr din fotbollsresa till ligan där varje match är avgörande. 

Köp Premier League biljetter idag!

Drömmer du om att se en Premier League-match live? Hos oss kan du göra drömmen till verklighet! Oavsett om du vill se ditt favoritlag spela på hemmaplan eller på bortaplan, har vi biljetterna du behöver. Biljetter till Premier League finns för alla matcher!

Kolla in spelschemat ovan och köp din biljett till England och Premier League redan idag för en oförglömlig upplevelse!

Ta med flyg & hotell på din fotbollsresa

Vill du även inkludera flyg och hotell på din fotbollsresa till Premier League? Vi hjälper dig! Fyll i vårt bokningsformulär så hjälper vi dig att skräddarsy din fotbollsresa till England idag!

Engelska Premier League - Världsklass

Premier League är en av världens populäraste och största fotbollsligor. Inom Engelsk fotboll är ligan den hösta divisionen. Med hög intensitet, världskända målskyttar och passionerade fans över hela världen, erbjuder Premier League en fantastisk fotbollsupplevelse. Här spelar många av världens största fotbollsstjärnor och varje säsong bjuder på spänning, skrällar och klassiska derbyn av dom många olika klubbarna.

Fotbollsresor till Premier League är en stor hit och se en Premier League match LIVE när du bokar med oss! Premier League biljetter finns tillgängliga att köpa längre upp på sidan.

Fotbollsresor England - Upplev matcherna

Engelska Premier League är populär över hela världen och när Premier League säsongen drar igång, samlas fans från hela världen för att heja på sitt favoritlag. Oavsett om du hejar på Manchester United, Liverpool, Arsenal eller Tottenham Hotspur så har vi biljetter tillgängliga för alla matcherna som du vill kolla på!

På en fotbollsresa till England får du, förutom Premier League biljetter, också välja till hotell och flyg för att göra resan så smidig som möjligt. Skräddarsy din resa med oss!

Många klassiska klubbar

I Premier League finner du flertalet olika klassiska fotbollsklubbar som är hyllade över hela fotbollsvärlden. Lag som bland annat Manchester United, Chelsea och Liverpool är kända för sin framgång både nationellt och internationellt och har en omfattande supporterstöd från alla världens hörn. Vill du se ditt favoritlag spela? Köp Premier League biljetter hos oss!

Premier League - Manchester United

Manchester United är en stormakt i Premier League. Med många titlar, troféer och enastående prestationer är "The Red Devils" synonymt med framgång inom engelsk fotboll. Res till Old Trafford och upplev den magiska stämningen på plats.

Se en Premier League-match med Manchester United, antingen på hemma- eller bortaplan. Köp dina biljetter idag och bli en del av "Red Devils-familjen" när laget kämpar om Premier League-titeln!

Premier League - Manchester City

Manchester City har en imponerande historia i Premier League. Laget har vunnit flera Premier League-titlar och derbyt mot rivalen Manchester United räknas som ett av världens hetaste derbyn. Klubben är känd för sin offensiva spelstil och skicklighet. Manchester City är en av de mest konkurrenskraftiga klubbarna i Premier League sedan starten.

Hejar du på Manchester City? Hos oss kan du köpa Premier League biljetter till Manchester Citys matcher! Spelschema hittar du längre upp på sidan.

Premier League - Chelsea

Chelsea FC är en imponerande klubb inom Premier League. Chelsea har vunnit flera Premier League-titlar och med en stark trupp och skickliga tränare har laget varit ett framgångsrikt lag i ligan. Klubbens offensiva spelstil, förmåga att attrahera internationella fotbollsstjärnor och en stor supporterskara har bidragit till Chelseas stora popularitet och framgångar inom Premier League.

Är du ett Chelsea-fan och vill se ditt favoritlag spela en Premier League match live? Vi hjälper dina drömmar till verklighet! Chelsea-Biljetter till Premier League finns att köpa längre upp på sidan.

Premier League - Arsenal

Arsenal FC, från norra London, har en framgångsrik historia inom Premier League. Klubben har genom åren säkrat flera Premier League-titlar och är välkända för sitt sätt att spela fotboll. Arsenal är också en del av spännande rivaliteter i ligan, North London-derbyt med Tottenham Hotspur.

Är du ett arsenal-fan och längtar efter att se laget spela en Premier League match på plats? Vi rekomenderar dig att boka din resa med oss för en smidig fotbollsresa! Förutom biljetter, inkludera även hotell och flyg på din resa till både Arsenal och England.

Premier League - Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur, även känd som "Spurs", är fotbollslaget med flera triumfer inom Premier League. Laget levererar underhållande fotbollsspel som förtrollar fansen. Med en ny modern arena och stolta fans skapas en unik atmosfär vid varje match. Tottenham Hotspur är klubben att hålla ögonen öppna för spännande matcher och överraskningar.

Se Tottenham Hotspur in action, oavsett om laget spelar på hemmaplan eller bortaplan. Köp dina Premier League biljetter längre upp på sidan.

Premier League - Liverpool

Liverpool en av de mest berömda fotbollsklubbarna i England och Premier League. Med sin imponerande historia har Liverpool fångat hjärtan hos både fans och fotbollsentusiaster över hela världen. Klubben är inte bara känd för sina trogna supportrar utan också för sina framstående prestationer, vilket bland annat har gjort laget till en av de största inom den globala fotbollsvärlden.

Är du sugen på at åka och uppleva Liverpool spela Premier League på plats? Liverpool-biljetter till Premier League finns att köpa hos oss! Spelschemat hittar du här ovan.

Premier League - Everton

Everton, även känd som "The Toffees", är ett av de äldsta lagen i Premier League. Klubben har en skicklighet att kombinera unika talanger med etablerade stjärnor och erbjuda intensiv fotboll som engagerar fansen. Everton är en klubbfavorit för de som älskar underhållande fotboll och oväntade ögonblick.

Se live när Everton spelar en Premier League match antingen borta eller hemma. Biljetter hittar du att köpa längre upp på sidan.

Anrika klassiska arenor

I Premier League spelas matcher på några av de mest anrika och klassiska fotbollsarenorna i världen. Arenor som bland annat Old Trafford, Anfield, Stamford Bridge och många andra har en lång och stolt historia. Dessa platser är inte bara monument över fotbollens arv utan också arenor där oförglömliga ögonblick och minnen skapas i varje match. Att uppleva en match på dessa legendariska arenor är en dröm för varje fotbollsfan att vara en del av.

Manchester - Old Trafford

Old Trafford är en av de mest kända arenorna, inte bara i England, utan även i världen. Arenan är hemmaplan för Manchester United och deras största ögonblick och framgångar. Arenan är känd för sin entusiastiska publik, som skapar en speciell atmosfär under varje match. Ett besök på Old Trafford tar dig med på en resa genom fotbollshistoria och är en oförglömlig upplevelse för alla fotbollsfans.

Chelsea - Stamford Bridge

Stamford Bridge är en annan av de välkända arenorna i Premier League. Arenan är hemmaplan för Chelsea och deras största triumfer. Ett besök på Stamford Bridge bjuder in dig till en spännande resa och erbjuder på en minnesvärd upplevelse för alla som älskar fotboll.

Upplev fotboll på stora arenor

Stig in i den storslagna världen av engelsk fotboll och upplev adrenalinet på stora arenor runt om i England. I Premier League samlas fans från hela världen för att bevittna spännande matcher på stora arenor som bland annat Old Trafford, Anfield, Emirates Stadium och många fler.

Med våra Premier League-biljetter är du med i den unika atmosfären, passionen och det oförglömliga ögonblicket när bollarna slås in i mål på dom stora arenorna. Gå med i festen, känn pulsen, och köp biljetter till Premier League för en fotbollsupplevelse du sent kommer att glömma!

Arsenal - Emirates Stadium

Emirates Stadium är hemmaarenan för Arsenal och är en av de modernaste fotbollsarenorna i England. Beläget i norra London, med en kapacitet på över 60 000 åskådare, är arenan inte bara ett centrum för spänning på matchdagen, utan också platsen där fotbollshistoria skapas.

Gör dig redo att uppleva en match på Emirates Stadium och upplev den spännande energin som lever på denna arena. Biljetter till matcher på Emirates Stadium finns att köpa hos oss!

Liverpool - Anfield

Anfield, som ligger i Liverpool, England, är hemmaarenan för Liverpool FC. Med en kapacitet som rymmer över 50 000 åskådare har Anfield blivit synonymt med äkta fotbollsupplevelser. Ett besök på Anfield är ofta en dröm som går i uppfyllelse för många fotbollsentusiaster. Biljetter till Premier League matcher som spelas på Anfield finns att köpa hos oss!

FAQ - Premier League

Var kan man köpa Premier League biljetter?

Premier League biljetter kan du köpa hos oss på Here We Go! Vill du ha med hotell och flyg på din resa? Vi skräddarsyr din fotbollsresa enligt dina önskemål!

När spelas Premier League?

Premier League säsongen spelas mellan augusti till maj månad.

Var spelas Premier League?

Premier League är den högsta divisionen för klubblag och spelas i England.

Vilka Premier League lag kommer från London?

I London finns det flera fotbollslag som deltar i Premier League. De främsta lagen är Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur & West Ham United

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs