Skip to main content

Algarve - Marina Club lägenheter 14 nätter

Upplev mysiga Lagos en längre tid 

Marina Club är en perfekt destination för en lite längre vistelse i skönt klimat. Här hinner man inte tröttna på miljön, snarare kanske önska att man stannade ytterligare lite längre. Boende sker direkt vid populära staden Lagos fina marina och med kort promenadavstånd till centrum som består av små trevliga torg, gränder med restauranger, bodegor, kaféer och boutiquer. Det centrala läget ger er möjlighet att botanisera bland massor av restauranger och nöjen. Inom en halvtimmes körning når ni vingårdar, hästgårdar, natursköna vandringsleder, flertalet golfbanor och andra orter som fiskebyn Alvor och omtyckta Portimao.

Golf spelas på Europatourbanan Palmares som av många anses vara en av kustens mest attraktiva och roligaste golfbana, här finns 27 hål att variera sig på samt på nya och närliggande Espiche GC.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Boende

Boende

Utsikt över klarblått hav

Marina Club ligger suveränt beläget vid marinan i Lagos. Här är det promenadavstånd till Lagos centrum där ni finner små mysiga restauranger och butiker. Det går dessutom att promenera till stranden som ligger strax öster om Lagos. Hotellet är byggt runt ett poolområde där också restaurangen Way Point serverar Medelhavsinspirerade rätter.

Ljusa lägenheter och SPA-faciliteter

I de ljusa lägenheterna finner ni ett modernt och fullt utrustat kök med spis, ugn och micro för matlagning. Bra matplats finns i vardagrummet som också är modernt inrett med soffa, tv, fåtölj och har utgång till balkongen. Badrummen är helkaklade med badkar. Våra gäster har fri tillgång till SPA med gym, bastu, jacuzzi och pool. SPA-avdelningen ligger i samma byggnad som receptionen.

Golf

Golf

Palmares GC

Palmares GC är en ambitiös klubb som öppnade så sent som 2010 men redan får arrangera tävlingar av klass. Banans 27 hål är designade av Robert Trent Jones II och är en mix av park- och linksbana och passar såväl semestergolfaren som den mer erfarne. Med sina tre slingor kommer ni få variation i spelet och vi kan utlova att ni blir hänförda av den vackra och ostörda naturen.

Espiche

Prisad för sitt klubbhus är Espiche redan vid ankomst en upplevelse. Man har fått utmärkelsen världens tredje ”bästa klubbhus” (ja det finns utmärkelser för allt). Banan är det senaste tillskottet av fina golfbanor på Algarve. Här spelar ni i ett öppet böljande landskap längs sjöar, vattendrag och vingårdar. Bunkrar vaktar de flesta av de stora och ondulerande greenerna. Banan är trevlig för de långt slående med sin öppna layout och här belönas de som lyckas bedöma banan bäst. Banan har en del nivåskillnader men är fullt möjlig att promenera runt och här bör de flesta trivas oavsett hcp. Banan mäter 5862 från bakre tee.

Hyrbil/transfer

Hyrbil/transfer

Vi hjälper Er med hyrbil eller transfer. 

Vid bokning av hyrbil bokar vi bil med full försäkring innan er resa och ni betalar sedan endast bensinen ni förbrukar, vägtullar och ev extra utrustning ni lägger till på plats.


Bilens storlek är anpassar vi efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.

Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Transfer service blir allt populärare. 
Bokas i kontakt med oss och vår partner på plats tar hand om Er under hela resan. 

Se fler midstayresor

Nyfiken på ett annat resmål? 

Välj ett utav våra andra midstaygolfpaket.

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs