Skip to main content

Dubai - 4* Tryp Wyndham Dubai

Res till detta unga världsmetropol under vår trista vintertid 

Dubai har det mesta av det mesta och man slutar aldrig förvånas över de uppfinningsrika drömmar som blir till verklighet i denna unga världsmetropol. Dubai har bäst golfväder när vi har det som allra trist vinterväder här hemma. Från november till mars är banorna som grönast, klimatet behagligt och badvattnet ljummet längs stränderna. Detta paket är perfekt för er som vill uppleva staden Dubai och alla dess sevärdheter. Ni bor bekvämt och centralt i höjd med ”Palmön” med närhet till shopping, restauranger, Dubai Marina och Jumeirah Beach bland annat. Taxi är relativt billigt i Dubai så vill ni uppleva Burj Khalifa eller besöka världens största shoppinggalleria Dubai Mall är det enkelt att nå utan att bli ruinerad.  Hotellet erbjuder även fri transfer till stranden och närliggande Mall of the Emirates där ni kan åka skidor inomhus. Packa badbyxorna, skidor finns att hyra.

Golf spelas på de tre golfbanorna Arabian Ranches, Jumeirah Fire course och Els course alla inom 20 minuters taxiresa från hotellet. Tre världsklassbanor som kommer ge er minnen för livet.

Dubai är ett säkert val om ni söker skön sommarvärme i vinter i kombination med oändliga upplevelser.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Hotell

Hotell

Centralt boende med moderna rum

Tryp Wyndham Dubai ligger centralt i Dubai med närhet till stränder, shopping, restauranger och nöjen. Till golfbanorna som ingår i paketet är det 15 – 20 minuter taxiresa. Hela hotellet är modernt inrett och alla rum är snyggt och ljust inredda med måsten som luftkonditionering och kaffekokare samt kassaskåp, minibar, hårtork och Wifi. Hotellet erbjuder en mindre utomhuspool att svalka sig i, en populär och rustik restaurang samt två moderna barer att samlas i efter en dag på golfbana.

Golf

Golf

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Arabian Ranches, 1 x 18 hål på Els course och 1 x 18 hål på Jumeirah Fire course.

Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och efter tillgänglighet. Ange därför vilka starttider ni önskar i meddelanderutan i samband med bokning. Bekräftelse på starttider skickas normalt på mejl inom ett par arbetsdagar.

Arabian Ranches

Arabian Ranches är en mästerskapsbana som klassas som ”ökenbana” designad av Ian Baker-Finch tillsammans med Jack Nicklaus-teamet. Här är sand och åter sand det största hindret. Inget vatten eller konstgjorda bunkrar finns anlaggda utan är det naturlig öken som gäller. Banan ger spelglädje även om man har något högre hcp.

Els Course

Els Course öppnade 2008 och har sedan dess bjudit på golfupplevelser i världsklass. Här har Ernie skapat en bana med 81 bunkrar längs den 6900 meter långa banan som har inslag av hans egen favoritkaraktär links, med andra ord en ökenlinksbana.    

Jumeirah Fire course

Jumeirah Fire course är designad av Greg Norman och här har man skapat en tekniskt utmanande bana som kräver god strategi från samtliga spelare. Här kan man inte gå för flaggan på många hål. Efter ett ganska rakt första hål börjar utmaningarna rada upp sig. Tajta greener samt komplicerad ruff är aneldningar nog för ett lite mer samlat spel denna dag. Avsluta rundan med något svalkande på imponerande Greg Norman Clubhouse som ni spelar er upp mot på avslutningshålet. Taxiavstånd från Tyrp Wynham är ca 20 minuter.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs