Skip to main content

Leixlip - 4* Courtyard Hotel

Upplev födelseplatsen till Guinnessdrycken 

I hjärtat av Leixlip ca tjugo minuter från Dublins flygplats och Dublins centrum ligger legendariska Courtyard Hotel, byggt på platsen där det första Guinness-bryggeriet låg. Här finns Arthurs Bar som serverar öl från mikrobryggerier och naturligtvis Guinness. Här finns en pianobar med livemusik och på innergården kan man njuta av en skön atmosfär efter en dag på golfbanan. Från hotellet är det gångavstånd till ett brett utbud av restauranger och nöjen liksom till Leixlip slott. Buss nummer 66 tar er in till centrala Dublin om man söker ett ännu större utbud av shopping, nöjen och sevärdheter. Golf spelas på de trevliga Castleknock GC, Palmerstown House Golf Course och parkbanan Luttrellstown. Transfer på plats mellan flygplats - hotell och hotell - golfbanor t/r ingår.

Priserna är baserade på 4 resenärer, be oss om offert om ni är fler eller färre som reser.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Boende

Boende

Guiness bryggeri

Byggt där Guinness första bryggeri en gång stod finns det en historia av öl på hotellet. En av höjdpunkterna är såklart Arthurs Bar som serverar riktigt bra barmat, öl från lokala mikrobryggerier och här visas allt som oftast golf, fotboll eller rugby på storbildstv när det inte bjuds på livemusik. Pianobaren är ett gott alternativ om man vill ha en lugnare och mer avkopplad atmosfär, här är det dessutom uppträdanden på fredagar och lördagar.

Luftiga rum

Alla rum är av god storlek och innehåller det man förväntar sig av ett 4* hotell inklusive bekväma sängar, Wifi, tv med internationalla kanaler, kaffemaskin, kassaskåp och hårtork.

Golf

Golf

Kilock GC 

Banan som renoverades 2007 erbjuder greener i hög klass och en avslappnad atmosfär. Här behöver du inte tänka på att du har dina finkläder på dig utan du kan komma precis som du är. Allr är välkomna helt enkelt. Banan i sig är en trevlig och realtivt platt bana som passar alla nivåer men framför allt dem som gillar att gå.   

Palmerstown House Golf Course

Palmerstown House Golf Course ger spelare känslor av tradition, excellens och kvalitet. Den utmanande banan ligger bland tusentals mogna träd som har en mängd olika färger under alla fyra årstiderna, och varje hål har sin egen charm. När du anländer kommer du snart att inse att Palmerstown Course har förmågan att bli legendarisk på den irländska och europeiska golfkartan under de kommande åren. Banan är öppen för besökare året runt. Inget handikappintyg krävs, även om nybörjare kan tycka att denna mästerskapsbana är krävande.

 

Moyvalley GC 

Moyvalley Golf Club, beläget i den pittoreska irländska landsbygden, erbjuder golfare en förtrollande upplevelse. Dess gröna fairways slingrar sig genom böljande kullar och runt lugna vattenhinder, vilket ger en utmanande men naturskön runda. Klubbens välkomnande atmosfär och enastående banskötsel gör den till en verklig pärla för golfentusiaster.

Om resmålet

Om resmålet

 

Court Yard Hotel är byggt där Arthur Guinness skapade sitt bryggningsimperium och är ett unikt, historiskt hotell, en kort bilresa från Dublins internationella flygplats och centrum. Njut av hotellets gammaldags charm, vackra originalstenverk och modern design, liksom resterna av det gamla Guinness Brewery. I Arthur's Bar kan du komma ihåg var allt började 1756. Hotellet ligger nära attraktioner, golfbanor, utomhusaktiviteter och idrottsarenor. Efter noggrann restaurering har Court Yard Hotel trevliga, smakfulla rum samt River Bank Restaurant och Brassiere. River Bank tillgodoser alla smaker och budgetar med fokus på lokala råvaror och traditionella rätter.

Se fler golfweekends

Nyfiken på fler weekendresor till Irland?

Se fler av våra Irländska resmål med bra boenden och fantastiska golfbanor.

Se fler golfweekends >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs