Skip to main content

Milano - Konferenspaket med Formel 1

Motorstaden Milano! 

Milano är med sina 1,4 miljoner invånare Italiens näst största stad. Milano är en utmärkt stad för konferensresan. För den fotbollsintresserade är staden ett självklart alternativ - men Milano lockar även med Formel 1. Italiens Formel 1 är en av de mest klassiska F1 loppen i världen. Tävlingarna körs på Monza som ligger ca 15 km från Milano och lockar tiotusentals F1 fans från hela världen.

En konferensresa med Formel 1 på Monza är bland det bästa för den motorintresserade.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Destination

Milano anses vara Italiens ekonomiska motor och är ett verkligt shoppingmecka. Med sin alltid lika trendiga modescen och världsberömda designers såsom Versace, Prada och Dolce & Gabbana är staden alltid lika hipp att besöka bland innefolk som kommer för att se och synas och festa. Även mer historiskt intresserade finner sig väl till rätta här.

Stadens kulturhistoriska arv syns i alla de museer som ligger i staden, den otroliga Duomokatedralen liksom den världsberömda operan La Scala (Teatro alla Scala) bör definitivt inte missas. Här kan även Leonardo da Vincis målning ”Den sista nattvarden” skådas.

Den sportintresserade finner sig också till rätta här. Två av världens främsta fotbollsligor spelar i Milano, nämligen A.C. Milan och Inter. Även stadens omgivningar attraherar besökare. På bara en timmes avstånd kan man ta sig till fantastiska Comosjön och Gardasjön.

I staden hittar man dessutom restauranger med fantastisk mat och viner liksom öppenheten för andra influenser har skapat en bredd i köket med mat från världens alla hörn.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs