Skip to main content

Costa Blanca - Campoamor lägenheter 15 nätter

Obegränsad Golf i Solen!

Nu är bokningen öppen för aktuell säsong på Campoamor, Spaniens kanske mest uppskattade midstay-arrangemang. I år fortsätter succén med obegränsad golf under eftermiddagar på Campoamor.

Campoamors midstay innebär boende i förstklassiga lägenheter på 90-123 kvm och med balkonger på 8-22 kvm som alla är modernt inredda. Här finns internet och svenska tv-kanaler utan extra kostnad, gångavstånd till golfbana, livsmedelsbutik, restauranger och barer...och förstås våra trevliga svenska golfvärdar, Ulf och Grete som tillsammans har mer än 60 års erfaranget av golf, som större delen av vintern arrangerar tävlingar, bjuder in till grillfester och mycket annat.

Golfpaketet består av tio rundor på hemmabanan Campoamor och möjlighet att boka till utflykter.

Kontakta oss för pris inklusive flyg från er önskade avreseflygplats.  Vi hjälper er gärna med hyrbilsbokningen också om ni så önskar.

Campoamor lägenheter

Campoamor lägenheter

Om Lägenheterna

Här bor ni i nybyggda förstklassiga lägenheter (urb. Lomas Campoamor) två minuters bilväg eller 10-15 minuters promenad från Campoamors golfbana.

Lägenheterna är mellan 90-123 kvm och har balkonger eller altaner med otrolig utsikt! Alla lägenheter kommer utrustade med sovrum, kök, vardagsrum, badrum med moderna faciliteter samt mycket bra garderobs- och förvaringsutrymmen. Det ingår även tvättmaskin och diskmaskin och andra bekvämligheter. Wifi ingår såklart också. 

För midstay gäster ingår tillträde till poolområdet för ett svalkande dopp efter en lång dag av härlig golf. 

Golf

Golf

Campoamor

Campoamor har vackra inslag av park och skogsbana med breda fairways och stora greener. Hålen är utlagda  i det naturliga landskapets böljande karaktär där man skymtar både Medelhavet och angränsande apelsin- och citronlundar. Banan är en aning utmanande kräver en spelstrategi, då placeringen av slagen är viktiga inför nästkommande men framförallt gör bra inspel oftast puttningen betydligt enklare då greenerna är stora och snabba med tuffa lutningar. 

Altorreal

(utflykt/tillval) Altorreal är en 18 håls mästerskapsbana som varit ett populärt val under åren. Banan har en kombination av kuperade och platta hål och flera av hålen har utsikt mot det fantastiska bergslandskapet. Altorreal är designad av Dave Thomas, har en stor variation av träd inklusive oliver, johannesbröd och tallar. Detta är en utmanande bana för spelare på alla nivåer men den är framförallt känd för sin vackra natur och utsikt. 

Hyrbil/transfer

Till detta paket rekommenderar vi en hyrbil 

Bilen hämtas och lämnas vid flygplatsen. Representant från hyrbilsbolaget möter er i ankomshallen och tar er med till er bil.

Kontakta oss för offert 

Se fler resmål

Nyfiken på ett annat resmål? 

Välj ett utav våra andra longstaypaket i Spanien

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs