Skip to main content

Mijas - La Cala Golfresort 1 vecka

Ett Golfmecka i hjärtat av Costa del Sol

Beläget vid foten av Sierra de Mijas med hisnande utsikt över den andalusiska landsbygden och avlägsna Medelhavet, är La Cala Resort ett golfmecka bara 30 minuter från Malagas flygplats. Tre mästerskapsbanor, designade av den världsberömda arkitekten Cabell B. Robinson, ger en spännande utmaning medans de fyrstjärniga hotellet med 107 rum är det perfekta stället att bo på mellan omgångarna. Resorten erbjuder även Spaniens ledande Hydrotherapy Health Spa, fyra restauranger och flera barer som kompletterar La Cala-upplevelsen.

 

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Boende

Boende

La Cala Hotel

Den förtrollande skönheten i den böljande spanska landsbygden, den varma medelhavssolen på din hud, doften av vilda bergsblommor.

Med sin hisnande utsikt över den fantastiska andalusiska landsbygden kommer du aldrig att glömma den rustika skönheten i denna magnifika miljö. En idylliska tillflyktsort som ligger endast 20 minuter från Marbella och bara 30 minuter från Malagas flygplats.

Luftiga rum med balkong eller uteplats, platt-tv, minikyl och gratis WI-Fi. Uppgraderade rum har utsikt över bergen och bäddsoffa. Sviterna har kök och vardagsrum. Rumsservice finns tillgänglig. Det finns en fine-dining restaurang, en informell klubbhusrestaurang och en tapasbar samt lobby- och poolbarer. Andra bekvämligheter är bland annat spa med bastu och gym.

Golf

Golf

 

La Cala Golf  Översikt

 

Tre fantastiska mästerskapsbanor, som var och en presenterar sina egna unika utmaningar, passar sömlöst in i en naturlig böljande bakgrund av fantastiskt vackra träd och blommor, rikt med fåglar och vilda djur.

Vi brinner för vår golf härstamning och det märks. Designad av den berömda Cabell Robinson, har varje 18-hålsbana skapats för att säkerställa en testande men verkligt spännande upplevelse.

 

Campo America

6009 meter, par 72 med fem par 5:or.
Campo America, som tidigare var norra banan, förstärks av spektakulära vyer över Sierra de Ojén och Medelhavet.

Det är breda, sammanlänkade fairways och relativt få bunkrar gör detta till en något enklare körbana. Även om den kuperade topografin kräver mycket bärande över branta, borsttäckta sidosluttningar, de små upphöjda greenerna kräver mer exakt klubbval för att träffa målet.

Campo Asia

5925 meter, par 72.
Tidigare South Course, den spektakulära Campo Asia har massor av utmanande hål, vilket garanterar en testrunda golf som sätter en premie på inflygningsslaget.

Den äldsta av våra tre banor och den mest respekterade av proffsen är smal och kort, med fyra par 5-hål som kräver skicklighet och strategi.

Håll utkik efter den 10:e med sin klassiska design, och den 5:e där målet med din körning är särskilt avgörande. Den 18:e kräver full koncentration. Kom ihåg att inte överklubba från tee, annars kan detta utmanande par 4 förstöra ditt scorekort.

Campo Europa

6014 meter, par 71.
En dramatisk bana men lättare för den genomsnittlige golfaren, med generösa fairways, plattare terräng och lite större greener än Campo America och Asien. Känd för en huvudbro och fyra mindre broar över floden Ojén, som har åtta hål som skär över tre fairways. Det finns fyra tunnlar för golfbilar.

Vattenhinder skyddar 3:e och 14:e greenerna. 14:an är på maxgränsen för vad som är tillåtet för en par 3 på 233 meter. Par 5 11:e är det längsta hålet på 524 meter.

 

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I detta golfpaket till La Cala Resort rekommenderar vi en hyrbil där det är med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

 

Se fler resmål

Se fler golfpaket 

Se fler av våra golfpaket med bra boenden på Costa del Sol

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs