Skip to main content

Kundreferenser Fotbollsläger Cypern

Fantastiska Cypern och nöjda kunder

Här kan ni läsa våra kunders egna berättelser om hur Here We Go har lyft deras resor. 

Elias, Sundbybergs IK Dam:

"Resan var i stort sett fantastisk och jag tycker människorna på plats och servicen var mycket bättre "varmare" och bättre än i Turkiet.

Vi fick också lunch kostnadsfritt sista dagen, extra handdukar och ett rum fram till 18:00.
Cyprioterna var grymma! 
Förbättringspunkter från ledarstaben: Rusta upp gymmet och tennisbanan.

Men det handlar kanske om kostnadsfråga också, betalar vi mer kanske vi fått ett ställe med bättre gym. I

övrigt klagade ett par spelare på maten men det handlar om mer om att de inte är så vana med vuxen mat. 
5 av 5 ger jag resan och upplevelsen!
Tack för att du varit så bra och vi hörs av framöver!" 

Rickard, Kristianopel GoIF Herr:

"Vi har haft det toppen på Cypern!
Vi är nöjda med allt!
Planerna har haft hög kvalité, maten har varit bra, rummen var frächa, det fungerade bra med att pumpa bollar/vatten till träningar/tvätt. Servicen från guiden var förträfflig. Hon var väldigt mån om att vi skulle ha det bra och hade nära kontakt med oss. Ett stort plus! Mycket trevligt att vi fick till en träningsmatch mot bra motstånd vilket också fungerade väldigt bra. Alla spelare och ledare var väldigt nöjda och detta skulle vi gärna göra om snart igen. Det är många i laget som har varit iväg på olika läger men de sa alla samstämmigt att detta nog var det bästa läger de varit på. 
Tack för mycket god service Martin!"

Ola, IK Brage Herr: 

"Träningslägret var lyckat, bra plan och ok hotell. Logistiken på plats fungerade som alltid 100%."

Fredrik, IK Sturehov Herr:

"Vi hade 5 dagar på Cypern med fotbollslaget vilket Here We Go arrangerade till oss.
Från start till mål var allting i så nära perfektion det går. Proffsigt, kunniga och ett glatt bemötande samt väldigt smidigt genom hela processen. Väl nere i Cypern bedrevs träning på topp-kvalitativa planer och boende på fräsch hotell-anläggning. 
Vi är mer än nöjda med våra dagar i Cypern, den perfekta uppladdningen inför kommande säsong."

Gerhard, Slätta SK F15:

"Först så vill jag/vi tacka för en underbar service och högklassigt bemötande. Vett att det varit många frågor från vårat håll.
Resan var fantastisk! Tjejerna och vi ledare är hur nöjda som helst. Vet inte hur den kunde ha blivit bättre. Jag har varit iväg på många olika resor i olika konstellationer, detta var överlägset. Bra hotell med hotellrum som var rymliga och fräscha. Maten och servicen var super! Träningsplanerna och transport 10 av 10. Guiden var överlägsen också. Som du märker så finns det absolut inget att klaga på. Tjejerna vill stanna några dagar till, även vi ledare. 
Vi hade perfekt träningsväder så jag kommer definitivt att rekommendera detta läger vid aktuellt tillfälle. Att vi kommer att anlita er igen om nytt tillfälle dyker upp är det ingen snack om. Jag kommer definitivt att rekommendera er som bolag då folk frågar eller undrar vilka vi åkt med.
Vi hörs snart igen!" 

Peter, Tyresö FF Herr:

"Vi hade ett underbart träningsläger ner på Cypern. Vi hade strålande sol och 22 grader hela vecka. När vi åkt hem blev det kallare och regn har vi fått höra. Första planen vi fick var lite sådär men det var inga problem att byta till en riktigt bra plan. Hotellet var jättefint och bra service.
Vi är riktigt nöjda som vanligt!"

Om resmålet

Om resmålet

Ayia Napa

Den tredje största ön i Medelhavet är belägen i dess östra del, en bit utanför Turkiet sydkust. Det subtropiska medelhavsklimatet gör Cypern ett solsäkert resmål med härliga stränder och mycket att se och göra. Cypern styrdes under en period av Storbritannien vilket märks än idag med vänstertrafik och brittiska elkontakter med tre piggar, så adapter behövs. Ayia Napa är en liten populär badort på Cypern. Den ligger nära öns sydöstra udde, 45 km från flygplatsen i Larnaca.

Se alla våra träningsläger till Cypern

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs