Skip to main content

Fotbollscuper - upptäck världen med fotboll

Fotbollscuper ger tillfälle att besöka många olika platser runt om i Europa. Hos Here We Go Fotboll väljer du bland ett stort antal internationella fotbollsturningar på olika nivåer. Vi har lång erfarenhet av cupresor och vi vet att det alltid finns en cup som passar er. Rådfråga oss gärna eller sök och boka ert nästa cupäventyr här!

Fotbollscuper ger minnen för livet

Det är något speciellt med fotbollscuper. Många av oss har kära minnen i samband med fotboll och oftast är det just fotbollsturneringarna som är extra speciella. Vi brinner för våra ungdomsturneringar och vår målsättning är att kunna erbjuda mycket mer än bara en cup. År efter år har vi arrangerat cupresor till många fantastiska destinationer och vet därför vad det är som gör upplevelsen fulländad. Vi garanterar minnen för livet.

Fotbollscuper i länder som andas fotboll

Vilken liga drömmer du om att spela i? Fotbollscuper kan vara grogrunden för något stort. Många av era ungdomar har säkert blicken fäst på flera av de framgångsrika klubblagen ute i Europa. Vi tror på utvecklingen hos våra svenska ungdomar och att de har stor potential för framtiden. Att få möjligheten att vara med och inspirera dem är något stort för oss. Och kanske börjar alltsammans här på en fotbollsturnering

Våra resmål och fotbollscuper är noga utvalda in i minsta detalj. De länder som vi har valt har alla lång tradition inom fotboll. Därtill har vi själva lång erfarenhet av att arrangera cup fotboll som till exempel Cup Denmark. Av den här anledningen kan vi garantera en välplanerad upplevelse där ditt lag blir en del av hela eventet. Vi hjälper gärna till med att anpassa ert deltagande helt efter era behov. Ni är dessutom alltid välkomna att kontakta oss om det är en turnering som ni saknar här på vår webbplats.

Läs mer om vårt utbud av fotbollscuper här på vår webbplats och boka din nästa turnering hos oss.

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs