Skip to main content

Upptäck Costa Daurada

Costa Daurada, även kallad guldkusten är Spaniens mest vackra kuststräcka. Den ligger i regionen Katalonien söder om Barcelona och sträcker sig 92 km lång. Den största staden är Tarragona som är känd för sina badorter och vinodlingar.

 

Besök Vinyes del Terrer

Njut av fantastiska viner på den familjedrivna vingården Vinyes del Terrer. Denna pärla har producerat viner som tar till vara på den lokala markens unika egenskaper. Den unika karaktären skapas av medelhavets närhet som ger en intensiv fräschhet, fruktig smak och en djup mineralrik palett. Vi rekommenderar starkt att ni bokar ert besök i förväg för att garanterat få en engelsktalande guide.

 

Utfoska historiska Tarragona

Har du sett intresse för historia? Då är Tarragona ett mycket intressant alternativ med alla sina historiska lämningar. Under romartiden var detta den viktigaste staden på Iberiska halvön och det syns verkligen när du strosar omkring i staden. 

Besök Reus

En mångsidig handelsstad som ger möjlighet  till mycket shopping och museibesök. Du hittar ett museum tiilägnat Antonio Gaudi (arkitekten till Sagrada Familia) och ett trevligt vermouth museum.

 

Sugen på bubbel?

Varför inte festa till med ett besök till Montblanc där du finner både Codorniu & Freixenet. Två världskända vingårdar vars viner garanterat finns på ditt lokala systembolag.

 

Golfbanor

 

 

Infinitum (fd Lumine)

På Infinitum finns mästerskapsbanan Hills och systerbanorna Lakes och Ruins som är designade av legenden Greg Norman. Hills nominerades 2018 som en av Spaniens bästa golfbanor av World Golf Awards.

Costa Dorada GC

Njut av utslag från en kulle med fantstisk utsikt över både banan och havet. Runt banan finns palmdungar och andra trädarter. Denna bana erbjuder variation och tuffa tekniska utmaningar. 

Gaudi

Den nyrenoverade golfbanan Gaudi är en dröm för många golfspelare. Golfspelandet blir till en unik upplevelse i underbar medelhavsmiljö med oliv, pinjeträd och vackra sjöar. Banan är lämplig att spelas till fots då backarna är mycket mjuka. De välplacerade vattenhindren och bunkrar hjälper till att göra banan tekniskt utmanande. 

Padelbanor

Tarragona Sports Center 

Här finns 7 panoramiska padelbanor. Placeringen av dessa padelbanor gör att du kan njuta av en givande spelupplevelse. Här finns även möjligheten att spela padel när solen gått ner tack vare belysningsanläggningen som genererar maximal synlighet.

Padel Indoor Tarragona

Denna anläggning erbjuder både inomhus- och utomhusbanor samt träningsprogram och tävligar för spelare på alla nivåer.

Club de Tennis Salou

För de som vill spela padel på stranden är Club de Tennis Salou ett bra alternativ. Denna anläggningen har flera padelbanor belägna nära havet och erbjuder också andra sportaktiviteter så som tennis och fotboll.

Oavsett vilken padelanläggning man väljer i Costa Daurada, kan man vara säker på att man får en bra upplevelse på banorna och en möjlighet att träffa andra padelspelare från hela världen. 

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs