Skip to main content

München - Weekendresa inklusive flyg

Bratwurst, öl och tysk arkitektur! 

I Tysklands tredje största stad, München samsas exklusiv shopping, paradgator och monumentala byggnader med brassmusik och rustika ölhus. Besökaren kan starta dagen på en enkel kvarterskrog med fläsklägg och surkål och avsluta på en gourmetrestauarang med vita linnedukar.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Destination

München är huvudstad i delstaten Bayern i södra Tyskland. Det är en kretsfri stad i regeringsområdet Oberbayern som är Tysklands tredje största stad och har omkring 1,3 miljoner invånare (2,5 miljoner invånare i hela storstadsområdet). Staden är en europeisk metropol som varje år lockar tusentals turister men är också en stor näringslivsstad.

München är känt för Oktoberfesten, en fest som hålls varje år från och med september och oktober (den varar i två veckor och slutar första söndagen i oktober) och drar till sig mycket ölälskande folk. I centrala München finns också det stora tekniska museet Deutsches Museum.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs