Skip to main content

Palm Tree Hotel Challenge- 27/4

Vinn en golfresa och bidra till välgörenhet

Vill du kombinera en härlig minisemester på sydkusten med en spännande golftävling? Då är Palm Tree Hotel Challenge på Tegelberga GK den perfekta upplevelsen för dig!

Tegelberga GK blev 2023 utsedd till EM-bana där Europas bästa golfare gjorde upp om individuella Dam-EM. Ta chansen och se om du kan mäta dig med dem allra bästa. 

Efter en dag på golfbanan kan du utforska sydkusten och allt den har att erbjuda. Njut av milslånga stränder i Beddinge, besök mysiga små fiskehamnar och upplev Sveriges sydligaste udde i Smygehamn. Ta med dig golfklubborna och ge dig ut på en härlig minisemester med golf och upplevelser på sydkusten!

Om du är intresserad av en avkopplande hotellnatt eller en spännande golftävling rekommenderar vi varmt att spela Palm Tree Hotel Challenge på Tegelberga GK. 

Om Tävlingen

Format 

Tävlingen spelas som foursome med kanonstart 09:00. Alla deltagare spelar i samma klass med att maximalt laghandicap på 72 och ett maximalt individuellt handicap på 45.

Vinn en golfresa till Bonalba Golf resort!

Givetvis kommer det finnas ett fullspäckat prisbord som ni inte vill missa. Även om det inte skulle vara din dag kommer det lottas ut en golfresa till Bonalba Golf resort bland de som blir kvar på prisutdelningen. Tro oss. Det är väl värt väntan. 

Stötta vår välgörenhet Hotellnatten 

Med ditt deltagande i Palm Tree Hotel Challenge stöttar du ”Hotellnatten”. Ett fantastiskt initiativ drivet av Palm Tree Hotels egna Seija Martti där barn med svårigheter på hemmaplan får chansen att sova på hotell, äta julmat, träffa tomten och få julklappar. Seija berättar om hennes bakgrund och motiv: 

"På julaftonskväll, 9 år gammal satt jag ute i snön och tittade på alla tindrande ljus i höghusets fönster. Var det bara jag som inte firade jul? Jag började bli kall och kanske var det dags att gå in till mamma. Idag var hon åtminstone nykter. 
Så ser livet ut för alldeles för många barn, även nu 40 år senare. 

 Vi kan inte förändra deras liv helt men vi kan ge hopp och en stor portion värme. Därför öppnar vi nu upp Palm Tree Hotel i samarbete med Svenska Kyrkan i Trelleborg, varje jul för ca 50 barn som kommer från familjer med alkohol-, narkotika- våld- eller fattigdomsproblematik. De får sova på hotell, äta julmat, träffa tomten och mycket annat som hör julen till. "

Golfbanan

Tegelberga GK

Tegelberga GK är en vacker golfbana som är känd för sina välunderhållna greener och utmanande banor. Den ligger i södra Sverige, nära staden Trelleborg. Klubben grundades 1990 och har sedan dess blivit en populär destination för golfentusiaster från när och fjärran.

Klubben har en stor driving range där spelare kan träna svingen och förbättra sina färdigheter. Klubben har även en proshop där man kan köpa golfutrustning och kläder, samt en restaurang som serverar mat och dryck till både spelare och besökare.

Tegelberga GK är en populär destination för golfturneringar och tävlingar, både nationellt och internationellt där man stått värd för senior-EM samt LETA (Ladies European Tour Access Series). Klubben har också ett aktivt juniorprogram, där ungdomar får möjlighet att utveckla sitt golfspel och delta i tävlingar.

Sammanfattningsvis är Tegelberga GK en välrenommerad golfklubb som erbjuder en utmanande och vacker bana, bra träningsmöjligheter och en trevlig atmosfär för både medlemmar och besökare.

 

 

Om boendet

Palm Tree Hotel, BW Signature Collection Hotel

Ni bor i dubbelrum, enkelrum mot tillägg, på fräscha Palm Tree BW Signature Collection Hotel i hjärtat av Palmernas stad Trelleborg. Smakfullt inredda rum med wifi, tv och andra bekvämligheter. Varje rum har helt nya och ljust kaklade badrum. Hotellet har satsat på miljön och har bl.a. lagt in nya mattor som tillverkats av återvunnen plast från havet. Hotellet har lounge och konferensrum.  Här har ni nära till allt, ett steg ut från hotellet och ni är ute på gågatan som kantas av mysiga butiker, restauranger och pubar. 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs