Skip to main content

Malmö - PGA Paket

Två mästerskapsbanor och stadspuls!

Ett toppen paket! Här erbjuder vi er två rundor golf där ni kan välja på 4 olIka banor på anläggningarna PGA National of Sweden och Bokskogen GK. Ni bor centralt på Scandic Triangeln som ligger mitt i centrum. 

Boende

Boende

Scandic Malmö City mitt i centrum!

På Scandic Triangeln är du tätt på allt som Malmö har att erbjuda. Här finns bra shopping, kulturella sevärdigheter, bra restauranger, pubar, barer och andra underhållande aktiviteter för besökare i alla åldrar. Med tågstationen precis bakom hotellet kommer ni snabbt och lätt till Danmark på mindre än 20 minuter. Är man däremot trött efter en härlig dag på golfbanan så kan man stanna på hotellet, njuta av en drink i baren eller en utsökt middag i restaurangen. Här bor ni bra!

Golf

Golf

Golf när den är som bäst

 
PGA of Sweden National
Golfbanor som är designade av Kyle Phillips. Han är en av världens främsta banarkitekter som är känd för sin förmåga att använda sig av landskapets ursprungliga utseende. Detta gör att banor får en klassisk och tidlös känsla redan från början. PGA National är en anläggning med fantastiska banor, där även inramningen, servicen, maten och övernattningen är av högsta internationell klass. Klubbens två 18-håls banor, har båda par 72.
 

Bokskogens Golfklubb

En total golfupplevelse i unik miljö. Bokskogens Golfklubb bildades 1963 och några år senare var de första 18 hålen klara. Fantastiskt klubbhus som ursprungligen är en gammal Skånegård som är ombyggt och renoverat med verklig känsla. Klubben har två natursköna och utmanande 18-hålsbanor i skiftande natur kring Torups och Skabersjös slott. Båda banorna löper längs sjön Yddingens strand och ger dig en natur- och golfupplevelse av högsta kvalité!

 
 

 

 

 

Hyrbil/transfer

Hyrbil och transfer

I paket priset ingår inte hyrbil eller transfer. 
Kontakta oss med det behov ni har och vi hjälper er boka den bästa lösningen. 

För större grupper kan en storbil taxi transfer bli ett prisvärt smidigt alternativ till hyrbil. 

Kontakta oss med era önskemål vid er förfrågan och bokning

Om resmålet

Om resmålet

Stadsliv

Detta paketet erbjuder möjligheten att utforska Malmö och spela trevliga närliggande banor, till en bra prisvärd peng. 

Malmö ligger alldeles vid havet, med en lång sandstrand som ligger nästan mitt i staden, detta gör Malmö till en härlig sommarstad. Känd som “Parkernas stad” med sina många grönskande parker perfekt för sommarens picknickar och kubbspel. Här arrangeras flera festivaler av hög internationell standard varje år.  

Den som är shoppingsugen kommer inte att bli besviken i Malmö. Vare sig man väljer att strosa längs shoppingstråken i centrala Malmö, eller beger sig ut till det enorma köpcentret Emporia strax utanför staden, så är utbudet stort och varierande. 

Efter en lång dag med golf och shopping kan det vara härligt med något gott att äta och dricka. Malmö har fler pubar och restauranger per capita än någon annanstans i Sverige så här är garanterat något för alla smaker.

Se fler resmål

Nyfiken på fler svenska golfpaket?

Se fler av våra svenska golfpaket med bra boenden och fantastiska golfbanor.

Se fler golfpaket >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs