Skip to main content

Malmö - PGA Paket

Stadsliv och 2 mästerskapsbanor ett toppen paket! Här erbjuder vi er 2 rundor golf att välja på 4 olIka banor på anläggningarna PGA National of Sweden och Bokskogen GK. Boendet har ni på det centrala hotellet Malmö Scandic City som ligger aldeles mitt i centrum med hela stadens utbud runt hörnet. Ett besök i Danmark och storstaden Köpenhamn gör vi också snabbt och enkelt med tåg. 

Hotel

Scandic Malmö City mitt i centrum!

På Scandic City är du tätt på allt som Malmö har att erbjuda. Här finns bra shopping, kulturella sevärdigheter, bra restauranger, pubar, barer och andra underhållande aktiviteter för besökare i alla åldrar. Med tåg kommer ni snabbt och lätt till Danmark på lite mindre än 20 minuter.

 

Golf

PGA of Sweden National 2 golfbanor är designade av Kyle Phillips, en av världens främsta banarkitekter som är känd för sin förmåga att använda sig av landskapets ursprungliga utseende i skapandet av banor som redan från början får en klassisk och tidlös känsla. PGA National är en anläggning med fantastiska banor, där även inramningen, servicen, maten och övernattningen är av högsta internationell klass. Klubbens två 18-håls banor, har båda par 72.
 

Bokskogens Golfklubb – en total golfupplevelse i unik miljö.  Bokskogens Golfklubb bildades 1963 och några år senare var de första 18 hålen klara. Fantastiskt klubbhus som ursprungligen är en gammal Skånegård är ombyggt och renoverat med verklig känsla. Klubben har två natursköna och utmanande 18-hålsbanor i skiftande  natur kring Torups och Skabersjös slott. Båda banorna löper längs sjön Yddingens strand och ger dig en natur- och golfupplevelse av högsta kvalité!
 

 

Hyrbil/transfer

Hyrbil och transfer

I paket priset ingår inte hyrbil eller transfer. 
Kontakta oss med det behov ni har och vi hjälper er boka den bästa lösningen. 

Falsterbo Kurgård Hotel & Konferens är beläget 20km syd om Malmö.
Så har ni inte egen bil och anländer till Köpenhamn, Malmö eller Sturup så är ofta en hyrbil att rekomendera. 

För större grupper kan en storbil taxi transfer bli ett prisvärt smidigt alternativ. 

Kontakta oss med era önskemål vid er förfrågan och bokning

Flera resmål

NYFIKEN PÅ FLER RESMÅL!

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs