Skip to main content

Islantilla - The Residences Islantilla 14 nätter

Mycket golf, moderna och prisvärda lägenheter!

Islantilla i spanska Huelvaregionen ligger vackert beläget bara någon mil från gränsen till Portugal. Här bor ni i moderna lägenheter som är fullt utrustade. Ni har nära till golfbanan Islantilla GC som har totalt 27 hål. 

Boendet

Moderna, ljusa lägenheter cirka 350 meter från golfbanan. Lägenheterna är mellan 75-90 m². Samtliga lägenheter har två sovrum och är fullt utrustade. 

Det ingår fritt tillträde till gym, inomhuspool, jacuzzi, turkiskt bad. Det finns dessutom en uppvärmd utomhuspool året runt. Även bar och restauranger är öppna året runt. 

En liten supermarket finns runt hörnet. 

Golf

Islantilla Golf Course

Islantilla Golf Course består av 27 håls golfnöje med kvalitet. Banan öppnades 1992 och har sedan dess bland annat utsetts till topp 100 av de bästa golfbanorna i Europa av Golf Digest (år 2000) och fått stå värde för tävlingar på Challange Touren. Banan har är bitvis kuperad, bjuder på sköna havsvyer och är omsorgsfullt designad för att vara en njutning för alla spelare oavsett handicap. Grön slinga är mer promenadvänlig och den mest lämpade för spelare med högre hcp.

Bredvid Bar Colón på hotellområdet finns en puttgreen som dessutom är upplyst kvällstid.

Hyrbil/Transfer

Transfer/Hyrbil

I detta paket kan man välja till privat flygplatstransfer t/r Faro flygplats och hotellet. Chaufför möter er i ankomshallen på Faro flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Önskar ni istället hyrbil så tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan.

Se fler midstayresor

Nyfiken på ett annat resmål? 

Välj ett utav våra andra midstaygolfpaket.

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs