Skip to main content

Madrid - Weekendresa inklusive flyg

Spanska huvudstaden! 

Madrids brokiga historia har gett staden dess många ansikten. Stadsdelarna skiljer sig så mycket åt att upplevelsen blir flera städer i staden. Här hittar du designaffärer och små pittoreska museer, ett flertal teatrar och trendkänsliga vinbarer och exklusiva restauranger. Låt en weekend i denna mångfacetterade stad bjuda dig på många nya upplevelser. Staden är enastående när det kommer till mat och du får inte missa matmarknaden, Mercado de la Paz. Förlora dig i charmen och i den vackra och gömda trädgården Huerto de la Monjas.

I Madrid börjar du sannolikt kvällen med att frossa i de outtömliga variationerna av tapas innan du kanske fortsätter till någon av de välbesökta klubbarna. Madrid är en livlig stad som har har oerhört mycket att erbjuda.

 

Kontakta oss för detaljer >>

Destination

I Madrid umgås man sent på kvällarna och gärna varje kväll i veckan också. Gatorna myllrar av folk som är på väg till en restaurang eller som vandrar från den ena baren till den andra. Madrid är mycket mer än bara nattliv och nöjesliv som förvisso är en stor del av staden. Staden lockar också med toppfotboll med stadens två stora lag, Real Madrid och Atletico Madrid. I området finns också flera underbara golfbanor som vänder sig till spelare på alla nivåer, från nybörjare till mer avancerade spelare.

Åker du till Madrid ska du inte missa ett besök på Pradomuséet som räknas som ett av världens främsta muséer.

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs