Skip to main content

Yoga, vin och vandring i Katalonien

Fridfulla Katalonien

Missa inte vår fantastiska resa till Katalonien. Här får du det bästa av det som vi tycker ger balans och avkoppling i form av yoga, vandring och naturligtvis god mat och dryck. Detta är en resa att njuta av! Lämna stress och prestationer bakom dig och fokusera bara på välmående.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Program

Program för paketet

Första dagen
Ankomst till Mas Vivent. Middag

Andra dagen
Morgon yogaklass
Vandring på 8 km, cirkulär dag som leder oss genom skogar och vingårdar till Garriguella med möjlighet till besök på en vingård. Efter bybesöket går vandringen åter till Vilamaniscle genom vingårdar, ekar, tallar och korkar.

Eftermiddag med yogaklass följt av middag på Mas Vivent.

Tredje dagen

MorgonEN inleds med yogaklass efter frukost.

Vandring på cirka 8 km även idag. Dagens vandring startar på minnesmärket Sant Pere de Rodes (transfer från Vilamaniscle). Det är spektakulärt befäst kloster vars kyrka utmärker sig för sin speciella Romansque Katalanska arkitektur.  Turen inleds med att bestiga Sant Salvador, där bjuds en makalös vy över Katalonien och Frankrike. Nedstigningen görs med havsutsikt längs GR-11. Efter att ha passerat la Selva De Mar anländer vi till Port de la Selva, en mycket vacker badby. En promenad längs gatorna och ett besök till hamnen rekommenderas. Därefter går färden åter till Vilamaniscle, med ett stopp på en vingård med provsmakning av både gårdens vin och olivolja.

Eftermiddag med yogaklass följ av middag på Mas Vivent

Fjärde och sista dagen

Frukost och hemfärd

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs