Skip to main content

Singapore - Marina Bay

Singapore 22 September 


Nattens Glittrande Spektakel, Singapore är värd för en av de mest unika och spektakulära Formel 1-loppen i världen. Den berömda Marina Bay Street Circuit förvandlas till en glittrande nattbana, där bilar som slingrar sig mellan stadens ikoniska landmärken skapar en magisk atmosfär.

Det som gör Formel 1 i Singapore så speciell är att loppet körs under natten. Hela banan är belyst med tusentals lysande lampor, vilket ger en fantastisk scenisk bakgrund och en gnistrande kuliss. Förarna möter utmaningar som sällan upplevs på andra banor – den hårda värmen och höga luftfuktigheten i den tropiska staden sätter deras fysiska styrka på prov.

F1 i Singapore är inte bara en tävling, det är en glamorös fest som lockar motorsportfans och kändisar från hela världen. Staden är levande med energi och festligheter under hela helgen, och publiken är med på varje sekund av detta unika nattlopp.

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs