Skip to main content

Lagos

Genuina Lagos!

Bra träningsförhållande i fokus! Varmt välkomna till Portugal, Algarve och Lagos. Algarvekusten är vida känt för sitt klimat och redan tidigt på året erbjuds sommartemperatur. Detta är en riktigt kvalitativ destination med fantastiska förutsättningar för ett lyckat läger.

 

Boende

Två fantastiska hotel

Här kan ni välja mellan två olika hotellalternativ, båda på gångavstånd till friidrottsanläggningen, “Estadio Municipal de Lagos”, där ni kan utföra alla grenar, även slägga. Det finns dessutom möjlighet till privat gym på anläggningen. I paketet ingår antingen helpension, halvpension eller självhushåll samt transfer. Med andra ord, här kan ni välja mellan att åka på ett riktigt lyxalternativ eller ett mer budgetanpassat alternativ, båda med bra träningsförhållande i fokus!

Destination

Stränder i världsklass

Lagos är en stad som ligger på den västra sidan av Algarvekusten. I detta område finns underbara breda sandstränder som göra att man kan komma ifrån allt hektiskt liv. Mellan stränderna sträcker sig stora bergsområden ut i vattnet och ger riktiga murar till stadslivet. Strandområdena är på sina ställen så stora att man ofta får ha dem för sig själv. Områdena har därför blivit en av de mest fotograferade plasterna i Europa. Men naturligtvis finns här mer än bara vackra stränder. Staden är också en intressant plats när det gäller historia eftersom många upptäckter har gjorts här. Mycket av staden har bevarats väl och atmosfären är annorlunda från städerna i öster. Stadens centrum har ändå fått ett brett utbud när det gäller bra restauranger, affärer och nattliv.

Träning

Estadio Municipal de Lagos 

Träningen sker på Estadio Municipal de Lagos där ni kan utföra alla grenar, även slägga. Det finns dessutom möjlighet till privat gym på anläggningen.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs