Skip to main content

Golfresor till soliga Spanien

Golfresor till Spanien är vårt mest populära resmål och uppskattas för sitt ljuvliga klimat, fantastiska golfbanor, eleganta hotell och lägenheter. Variationen är stor. Välj kustområden som Costa del Sol eller citynära golf i Barcelona och Madrid.

Costa del Sol (Malaga)

Golfresor till Costa del Sol - Costa del Sol är en omkring 20 mil lång sandstrand i regionen Andalusien. Hit har vi nordbor flytt kylan och mörkret...

Costa Blanca (Alicante)

Golfresor till Costa Blanca - Alicante - Alicante är en av de områden som växer snabbast i Spanien. Här erbjuder vi ett dussintal fantastiska golfba...

Costa Daurada (Barcelona - Infinitum, fd Lumine)

Golfresor till Costa Daurada - Barcelona är alltid lika populärt och inte långt därifrån hittar man dessutom ett flertal golfbanor i toppklass...

Mallorca

Res på golfresa till Mallorca och spela golf på natursköna seasidebanor. Bo på strandnära och bekvämt hotell. Boka din golfresa till Mallorca hos oss idag!

Costa de la Luz (Cadiz)

Golfresor till Costa de la Luz - Costa de la Luz är det spanska uttrycket för ”ljusets kust” och den sträcker sig från Andalusiens sydspets Tarifa,...

Murcia

Golfresor till Murcia - Regionen Murcia är beläget i den sydöstra delen av den iberiska halvön, mellan regionerna Andalusien, Castilla-La Mancha och...

Teneriffa

Golfresor till Teneriffa - Teneriffa tillhör Spanien men ligger bara 30 mil från Afrikas kust. Trots att det här är den största av de 13 Kanarieöarn...

Almeria

Golfresor till Almeria - Här i det sydöstra hörnet av Spanien lyser solen allra mest och regndagar är ytterst sällsynta. Golfen i Costa Almeria är p...

Golfresor till Spanien

En av våra mest populära destinationer för golfresor är Spanien. Välj mellan weekendresor, veckoresor och long stay.

Spela golf i Spanien med Here We Go. Välj och boka här!

Golfresor på spanska Guldkusten

En timme söder om Barcelona, Spanien finner vi härliga Costa Daurada. Här finns ett stort urval av golfbanor. Här finns en golfbana för alla. Vi ser till att du får så mycket golf som möjligt, men även en chans att utforska de spanska solstränder, mat- och dryckesupplevelser och stadsutflykter. Våra golfresenärer uppskattar Costa Daurada i Spanien lika mycket som vi gör. Klicka dig in på resmålet och läs mer!

Solsäkra golfresor i Spanien året om

Under hela vinterhalvåret finns solsäkra resmål i Spanien. Teneriffa är ett exempel med förstklassiga golfbanor och värme året runt. Vi erbjuder prisvärda golfresor till Spanien. Njut av ett underbart klimat och fantastiska golfbanor.

Boka din golfresa till Spanien idag!

Golfresor Spanien - Boka med Here We Go

Here We Go erbjuder golfpaket till ett bra pris. Välj och boka din golfresa hos oss.

Spela golf i Spanien

Några av våra mest populära resmål är Costa del Sol, Costa Blanca och Costa de la luz. Njut av underbart klimat och fantastiska golfbanor.

Costa del Sol

Costa del sol är en 20 mil lång sandstrand som har fått smeknamnet Costa del golf. Här finns runt 70 golfbanor i världsklass. Temperaturen har ett genomsnitt på 20 grader, ca 320 dagar om året.

Costa Blanca

Costa Blanca kusten har ett varmt klimat som gör det möjligt att spela golf året runt. Alicante är ett av områdena som växer snabbast i Spanien och här finns det ett brett utbud av golfbanor och hotell. Det breda utbudet gör att det finns något för alla.

Costa de la Luz

"Ljusets kust" är ett av de vackraste naturområdena i Spanien. Här ligger det många fina stränder, hotell och stort utbud av golfbanor. De flesta av banorna finns i närheten av kusten och erbjuder fina havsutsikter.

Golf med boende i Alicante

Bland våra boenden i Alicante har vi hotell, golf resort och även lägenheter. Vårt stora utbud gör att vi har både centrala boenden och boenden utanför centrum.

Hamnstaden Malaga

Malaga är huvudort i regionen Andalusien i Spanien. Här bor lite mer än en halv miljon invånare. I Malaga finns två floder. Floden Guadalmedina delar centrum i två delar, Guadalhorce är provincens största flod.

Marbella

Marbella ligger i Spaniens solkust. Här finns bra tillgång till flera olika golfbanor, bra hotell och många härliga restauranger. Medeltemperaturen är ca 20 grader och sol.

Golf i Spanien året om

Spanien är det perfekta stället att åka till om man vill spela golf. Här skiner solen nästan alltid, med sina 320 soldagar om året. Det ljuvliga klimatet, golfbanor samt bra hotell och lägenheter.

Bo på golf resort

Vill man ha nära till golfbanan rekommenderas att bo på golf resort. Här finns golfbanan utanför dörren och många av våra resorter har flera olika banor att välja mellan.

Bo på hotell

Vill du inte bo på resort så finns även boende på hotell. Våra golf hotell erbjuder närhet till golf banor, nöjen och några av de bästa restauranger.

Bo i lägenhet

Estepona är en av solkustens vackraste städer. Våra lägenheter ligger centralt med gångavstånd till centrum. Promenera mellan smala kullerstens gator med butiker, barer och restauranger. Sandstranden ligger ca 150 meter bort. Lägenheterna är fullt utrustade med sovrum, kök, vardagsrum och balkong. Golf banorna ligger strax utanför centrum.

Long stay

Vill du vara borta lite längre? Vi erbjuder lägenheter med long stay för er som vill stanna lite längre. Lägenheterna ligger centralt i den vackra staden Estepona och är fullt utrustade.

Tre populära golfbanor

Spela golf på några av de bästa banorna i Spanien. Here We Go hjälper dig med bokning av din nästa golfresa.

Rio Real

Tio minuter väst om Marbella ligger Rio Real. Detta är en mycket uppskattad bana på solkusten. Parkbana är designad av Javier Arana och är en medelsvår mästerskapsbana. De första nio hål har smala fairways och de sista nio har en mer förlåtande layout. Banan är med på topplistan över de bästa golfupplevelser i området bland Here We Go´s resenärer.

Alcaidesa

Alcaidesa Links är en seaside bana som ligger längst med medelhavets klippor och har en kuperad terräng. Banan är designad av Peter Alliss och Clive Clark. Om man vill gå banan rekommenderas att ha en bra kondition då den börjar högt över havet för att sedan fortsätta mot stranden. Det är även långt avstånd mellan vissa av hålen.

La Canada

La Canada är granne till Sotogrande, San Rogue och Valderrama vilket gör att många golf spelare dessvärre missar denna prisvärda bana. Bana är en mycket välskött golfbana med vacker atmosfär och härliga vyer över medelhavet.

Boka din golfresa till spanska solkusten med Here We Go!

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs