Skip to main content

Tavira - 4* Vila Galé

Tavira - Hotel Vila Galé 1 vecka

Algarves charmiga och historiska Tavira är känd för sina vackra stränder, pittoreska arkitektur och rika kulturarv. Njut av golf på områdets populäraste golfbana Benamore Golf Club med en unik och utmanande golfupplevelse för spelare på alla nivåer. 

 

Boende

Boende

Vila Gale Tavira

Hotell Vila Galé Tavira ligger i hjärtat av den historiska staden Tavira, Algarve och utmärker sig inredningen som återskapar den arabiska atmosfär som präglade södra Portugals hitstoria. Njut av ett besök på Vila Galé´s hälsoklubb och koppla av i utomhuspoolen och det turkiska badet.

Hotellets restaurang erbjuder ett urval av traditionella portugisiska smaker. 

Golf

Golf

Benamor Golf Club

Benamore Golf Club, belägen vid Portugals sydkust, i pittoreska Tavira, är en av områdets äldsta och mest populära golfklubbar. Banan ger en omväxlande och utmanande golfupplevelsa för spelare på alla nivåer och ligger inbäddad i ett naturskönt område med vacker utsikt över Atlanten.

Benmore Golf Club har en 18 hålsbana, designad av den brittiska arkitekten Sir Henry Cotton och är utformad för att utmana golfspelare på alla nivåer. Den är vackert designad och smälter elegant in i det omgivande landskapet. Banan har en driving range, putting green och chipping area för dem som vill förbättra sin teknik. Benamore GC är känd för sina smala fairways och tuffa bunkrar, vilket gör den till en härlig utmaning för golfspelare på alla nivåer. 

Vi kan även ordna spel på Portugals bästa bana Monte Rei. Fråga din kontakt person så hjälper vi dig!

Hyrbil / Transfer

Hyrbil/Transfer

I detta paket finns möjlighet till privat flygplatstransfer mellan Faro flygplats och boendet. Chaufför möter er i ankomshallen och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Önskar ni istället hyrbil tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan.

 

Om resmålet

Om resmålet

Charmiga Tavira

Tavira är en charmig och historisk stad vid Algarvekusten i södra, Portugal och är känd för sina vackra stränder, pittoresk arkitektur och rika kulturarv.

En av de mest imponerande byggnader är slottet med fantastisk utsikt över staden och floden Gilao.

Tavira är också hem för en av Portugals vackraste kyrkor, Igreja de Santa Maria do Castelo. Kyrkan, som byggdes på 1200-talet, är känd för sina blå kakelplattor och imponerande takvalv. De mest populära stränderna Praia do Barril och Praia de Ilha de Tavira är omgivna av pittoresk landsbygd och erbjuder kristallklart vatten och mjuk sand.

Staden är även känd för sin livliga matkultur och det finns många utmärkta restauranger som serverar lokala specialiteter, såsom färsk fisk och skaldjur. Tavira är också hem för flera traditionella marknader där man kan köpa lokalt odlade grönsaker och frukt, hantverk och andra souvenirer. 

 

 

Se fler resmål

Nyfiken på fler resmål?

se fler av våra golfpaket med bra boenden på algarvekusten

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs