Skip to main content

Belek - 5* Titanic Delux

En prisvärd all inclusive upplevelse 

Att botanisera bland alla de högklassiga hotellen längs Antalyas Riviera är en tuff uppgift. Det ena hotellet är mer exklusivt än det andra men tillslut hittar man det där rätta hotellet som ger en riktigt mycket valuta för pengarna. Till våra favoriter Voyage och Sueno Delux & Golf lägger vi nu ytterligare ett i särklass snyggt hotell av riktigt bra klass, all inclusiveparadiset Titanic Delux Belek. Hotellet ligger i den västra delen av Belek och är det första hotellet i raden av lyxhotell om man kommer körande från Antalyas flygplats. Bland grönskan och bredvid den vackra floden Besgöz sträcker Titanic Delux ut sig med ett enormt poolområde och massor av avkopplingsoaser. Här kan man inte annat än må gott. Kvaliten på all inclusiveutbudet är hög när det kommer till mat & dryck. Här finns något för alla smaker och mer därtill. Hotellrummen är naturligtvis moderna, ljusa och snygga. Servicenivån hos personalen är enastående och man blir väl omhändertagen dygnet runt. Här kan man verkligen ladda batterierna och samtidigt spela riktigt trevlig golf. Under vintertid finns uppvärmd inomhuspool och i SPA-avdelningen kan man med fördel unna sig en SPA-behandling eller flera. Till stranden och golfklubben har hotellet shuttleservice för sin gäster. Två artonhålsrundor på Titanic Golf Course samt 18 hål på båda mästerskapsbanorna Montgomerie och Kaya ingår i grundpaketet. Naturligtvis kan ni lägga till flera golfrundor på andra banor i Belek, vi bokar samtliga och ordnar transfern till er.

Lämna plånboken hemma och boka en riktig välgörande all-inclusiveupplevelse på Titanic Delux.  

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på förfrågningssidan.

Hotell

Hotell

Titanic Delux ett annat ord för kvalité

Titanic Delux är ett av de mer exklusiva hotellen i Belek. Här har man satsat stort på kvalitet och valmöjligheter. Här finns sex bufférestauranger och två a la carte restauranger (mot tillägg) samt ett kafé och åtta barer varav en öppen dygnet runt. Här finns en stor uppvärmd utomhuspool och en inomhuspool samt SPA-avdelning med fritt nyttjande av bastu, turkiskt bad, avkopplingszon och gym. Mängder av SPA-behandlingar finns mot kostnad. Det bjuds på kvällsaktiviter som livemusik, karaoke, disco och bio samt möjlighet att spela bowling och biljard mot en mindre kostnad.

Standardrummen på 34 kvadratmeter är modernt inredda och har alla balkong, minibar, kaffemaskin, LED tv, internet, luftkonditionering, kassaskåp och hårtork.

 

Golf

Golf

Titanic Golf

Titanic Golf öppnade återigen 2010 efter renovering och är en klassiker i Belek. Banan, belägen direkt vid havet är byggd i naturens harmoni och bjuder på sanddyner, sjöar och en hel del vattendrag. Utslags görs ofta från höjder vilket ger bra spelblick och greenerna är ofta synliga vilket eliminerar många blinda slag. Variation på varje hål ger Er en oförglömlig runda.
27 hål (spel på 18) / 6115 meter / par 72 / hcp herrar 28 / hcp damer 36

The Montgomerie Course

The Montgomerie Course beskrivs som en av de finaste banorna i Europa om inte i världen. Fantastiskt klubbhus och ypperliga träningsmöjöligheter. Banan slingrar sig runt bland 104 hektar härlig tallskog och åsar. Måste upplevas!
18 hål / 6420 meter / par72 / hcp herrar 28 / hcap damer 36

Kaya Palazo Golfcourse

Kaya Palazo Golfcourse med design av PGA-proffset David Jones erbjuder en något lite kortare men strategisk utmaning då här finns hela 6 sjöar och flera andra vattendrag att brottas med. För den som spelar smart finns stora möjligheter att lämna golfbanan med ett fantastiskt resultat. Efter rundan väntar förfriskningar i det underbara klubbhuset. 
18 hål / 6000meter / par71 / hcap herrar 28 / hcap damer 36

 

Transfer

Transfer

I Belek ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er vid ankomsthallen med en skylt Here We Go. På hemresedagen hämtas ni på angiven tid. Spelar ni golf på externa banor så ingår alltid transfer t/r hotellet - golfbanan.

Om resmålet

Belek är känt för sina långa sandstränder

Hotellet ligger ca 20 minuter österut från den internationella flygplatsen, mitt emellan Antalya och den lilla turistorten Belek med ca 74 000 invånare. Under sommarhalvåret då turismen är som störst växer antalet till cirka 100 000. I Belek finns 55000 bäddar och man tar emot ca 1,7 miljoner turister/år.

Strax utanför Antalya kan man besöka Kursunlu vattenfall där det finns över 100 fågelarter som lever av detta naturliga under. Den dolda grottan på vattenfallets baksida är en populär plats att besöka. Nära Belek finns den hellenistiska staden Perge, som rankas som andra efter Efesos och den stora amfiteatern Aspendos som fortfarande idag kan rymma över 15 000 åskådare.

Är det shopping man är ute efter på sina golffria dagar så finns det både outletshopping på Deepo en halvtimme bort eller om man är ute efter det mer genuina så är ett bra tips att besöka marknaden inne i Belekcentrum på lördagar.

Se fler golfpaket

Nyfiken på ett annat hotell? 

Välj ett utav våra andra golfpaket i Turkiet

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs