Skip to main content

Jerez - Barcelo Montecastillo Golf Resort

Den bästa golf- och spa-upplevelsen i Jerez 

Ett spektakulärt 5* hotell, nyligen renoverat, omgivet av en fantastisk natur och ett 1800-talsslott i utkanten av Jerez de la Frontera. Denna resort har ett privilegierat läge bredvid det berömda Circuito de Velocidad, en halvtimme från stranden och bara 10 min. från stadens flygplats.

Hotellets fantastiska sportfaciliteter inkluderar en 18-hålsbana designad av Jack Nicklaus och en driving range. Det ståtar också med tennisbanor och 3 reglerade fotbollsplaner, vilket gör det till ett idealiskt hotell för fotbollslagsevenemang, samt en spelplan för flera sporter och ett joggingspår.

Dess innovativa U-Spa har bastu, en bubbelpool, massagerum, fitnessstudio samt otroliga och exklusiva skönhetsbehandlingar.

I Ricardos kafé eller restaurang El Lagar kan gästerna njuta av regionala och internationella rätter, tillagade med endast de bästa produkterna.

Boende

Boende

Barcelo Montecastillo 5*

Hotellet har ett privilegierat läge bredvid det berömda Circuito de Velocidad, en halvtimme från stranden. Dess 124 stora rum är i linje med det nya B-Room-konceptet, som har en modern design samtidigt som den klassiska och eleganta stilen som definierar hotellet bevaras. Rummen är utrustade med alla bekvämligheter för ett 5-stjärnigt hotell. Det erbjuder också 38 magnifika villor.

Det är en autentisk ikon i området Jerez, tack vare den översta nivån på dess faciliteter och dess eleganta enkla design. Hotellet är idealiskt för golfälskare och turister som vill besöka de lokala vingårdarna och hästutställningarna i Jerez, företag som vill hålla sina möten i hotellets faciliteter och kunder efter att ha tillbringat sin semester med lugnet i spaet i Barceló Montecastillo.

Golf

Golf

Spela en av de mest populära golfresorterna i världen!

Montecastillo Golf Club är en egendom som tillhör Barceló Montecastillo Resort med 18 hål (par 72) designad av Jack Nicklaus. Barceló Montecastillo Golfbana har varit platsen för Volvo Masters i 5 år i rad (från 1997 till 2001) och finalen i Peugeot Tour (från 2001 till 2003). Golfklubben erbjuder uthyrning av utrustning, barnvagnar med GPS, golfakademi, driving range, putting green och chipping green. Golfklubben har även omklädningsrum med bastu, golfbutik och klubbhus.

Obegränsad Golf

För den riktigt spelgalna golfaren kan man lägga till så att man får spela fritt på Montecastillo. Hör av dig till oss så ordnar vi det. 

Många banor i närområdet

Känns du att det bli tjatigt att spela på samma bana hela tiden? Klubben har ett sammerbete med Sherry Golf samt Costa Ballena GC med bra pris på greenfee. Säg till om du vill att vi inkluderar detta i ditt paket. 

 

Hyrbil/Transfer

Hyrbil 

Till  detta paket rekoemmenderar vi hyrbil, där det är fria mil & självriskeliminering som bas paket.

Önskar ni istället flygplanstransfer så kan vi även fixa detta! 

Fråga oss om ni önskar offert!

Se fler resmål

Se fler golfpaket 

Se fler av våra golfpaket med bra boenden på Costa del Sol

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs