Skip to main content

Swords - 4* Roganstown Hotel & Country Club

Hög kvalité, smidigt & fantastisk natur  

Vad kan bli bättre? Upptäck en oöverträffad golfupplevelse på Roganstown Hotel & Country Club. Beläget strax norr om Dublin är detta ett perfekt resmål för dig som vill koppla av och upptäcka allt Irland har ett erbjuda. Med två fantastiska golfbanor på anläggningen erbjuder Roganstown enastående spel för golfare på alla nivåer.

Dessutom erbjuder hotellet eleganta boendealternativ som kombinerar modern komfort med traditionell charm. Efter en dag på banan kan du koppla av och njuta av förstklassig service och bekvämligheter, inklusive spa-behandlingar och gourmetmat. Tack vare dess fantastiska läge bara 15 minuter från Dublins flygplats är Roganstown Hotel & Country Club för dig som söker en smidig weekend. 

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Boende

Boende

Här finns något för alla

Roganstown Hotel & Country Club är ett elegant hotell i Irland som lockar med sin natursköna omgivning och förstklassiga faciliteter. Beläget nära Dublin Airport erbjuder hotellet boendealternativför alla om du så vill ha ett vanligt rum eller en svit. Givetvis bör man göra ett besök i restaurangen samt pröva deras avkopplande spa-behandlingar men vi rekomenderar en promenad i området för att ta del av de gröna omgivningarna.

Oslagbart läge 

Läget är en av de absolut största fördelarna med Roganstown. En kort taxiresa på 15 minuter tar er från flygplatsen till boendet och vill man göra ett besök i Dublin tar det bara runt 30 minuter att ta sig in. Ni ska absolut passa på att göra ett besök i Dublin när ni är där.  

Golf

Golf

Roganstown GC

Utformad av den framstående Christy O'Connor Jr., är detta en utmanande bana placerad i en vacker miljö med slingrande vattenhinder som förhöjer banans estetik. Dess visuella appeal levererar på en lika hög nivå som bandesignen som erbjuder en mångfald av hål designade för att testa golfare på alla nivåer och för skapa den bästa golfupplevelsen. Inte den längsta banan men däremot är precision i slagen viktigt. 

Sword GC

Sword Golf Club är känd för sin välskötta layout och utmanande hål, vilket gör den till ett populärt val för både lokala och besökande golfare. Den största skillnaden mot grannbanan är att den är något mindre kuperad men erbjuder också en vacker omgivning och pittoreska vyer över landskapet.

 

 

Om resmålet

Om resmålet

Gröna omgivningar kantat av antika slott

Sword är en förtrollande turistdestination som ligger nära Dublin, Irlands huvudstad. Med en rik historia och en atmosfär av tradition möter besökare ett myllrande samhälle som bjuder på både kulturella sevärdheter och naturskön skönhet. Stadens medeltida arv skiner genom dess kända landmärke, Sword Castle, som erbjuder guidade turer och en inblick i dess spännande historia från 1100-talet.

Utöver slottet bjuder Sword på charmiga gränder kantade av pittoreska butiker, mysiga kaféer och traditionella pubar där besökare kan smaka på autentisk irländsk gästfrihet och kulinariska läckerheter.

Med sin närhet till Dublin Airport är Sword även en idealisk bas för att utforska de omgivande attraktionerna i Dublin-området och den vackra landsbygden. Oavsett om du är intresserad av historia, kultur eller avkopplande promenader, erbjuder Sword en minnesvärd och mångsidig upplevelse för alla typer av resenärer.

Se fler golfweekends

Nyfiken på fler weekendresor till Irland?

Se fler av våra Irländska resmål med bra boenden och fantastiska golfbanor.

Se fler golfweekends >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs