Skip to main content

Träningsläger Friidrott

Med kvalitet, kompetens och engagemang producerar och erbjuder Here We Go marknadens bredaste sortiment av träningsläger. Hundratals nöjda friidrottsföreningar på alla nivåer har sedan 1995 anlitat oss som researrangör. Bokar ni ert läger via oss kan ni vara säkra på högsta kvalitet och attraktiva priser. Varmt välkommen med er förfrågan!

Spanien

Populära & soliga Spanien bjuder på strandnära & högkvalitativa Friidrottsläger!

Sverige

Spana in våra Friidrottsläger på hemmaplan med stora & välskötta anläggningar!

Cypern

Välj ditt Friidrottsläger med alternativ som vackra Nicosia & superpopulära Ayia Napa!

Portugal

Njut av anläggningar i toppklass när du väljer ditt Friidrottsläger i Portugal!

Kroatien

Njut av vackra Adriatiska havet i kombination med förstklassiga anläggningar!

Italien

Träna på mästerskapsanläggningar & Friidrottsläger som passar alla nivåer i Italien!

Träningsläger Friidrott

Välkommen till Here We Go, din ultimata destination för friidrottsläger och träningsläger! Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av inspirerande och spännande läger för alla friidrottsentusiaster där ute. Vare sig du är nybörjare eller erfaren atlet, har vi det perfekta träningslägret för dig!

Våra Friidrott Träningsläger

Friidrott är en fantastisk sport som kombinerar styrka, snabbhet, uthållighet och teknik. Det är en sport som är lika krävande som den är belönande. På våra träningsläger får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom friidrott, träna runt och i vackra miljöer och utmana dig själv på nya nivåer.

På våra friidrottsläger har du friheten att välja och skräddarsy till det som passar bäst. Nedan har vi listat exempel och fakta på några av de träningsläger, resor och aktiviteter vi erbjuder.

Soligt Friidrottsläger i Spanien

Välkommen till Spanien! En av de mest populära anläggningarna för friidrottsläger är Pistes municipals d'atletisme i Lloret de Mar, Spanien. Denna anläggning har en imponerande infrastruktur som erbjuder en mängd olika träningsmöjligheter och aktiviteter för både barn och vuxna friidrottare på alla nivåer.

Anläggningen i Spanien är känd för sina högkvalitativa löparbanor, hoppgropar och kast-områden. Friidrottare får möjlighet till träning på en 400-meters löparbana av internationell standard för att förbättra sin hastighet och uthållighet.

Spanien har en mängd olika aktiviteter, med allt från sport till sol och bad. Under ert friidrottsläger kan man ta en dag full med roliga utflykter eller andra intressanta sporter som t.ex. padel eller golf. Spanien har ett brett utbud när det kommer till stränder och med våra träningsläger får ni alltid boende med närhet till hav och friidrottsanläggningen.

Träningsläger Friidrott i härliga Cypern

En annan framstående anläggning för träningsläger friidrott är Allegra GSP Sport Center i Nicosia, Cypern. Denna anläggning erbjuder ett komplett utbud av faciliteter för friidrottsträning. Här finns en väl underhållen 400-meters löparbana med åtta banor.

Allegra GSP Sport Center har också specialanpassade områden för hopp och kast. Här kan idrottare träna på höjdhopp, stavhopp, tresteg och kula med hjälp av modern utrustning och professionella tränare. Dessutom finns det tillgång till gymutrymmen för styrketräning och rehabilitering.

Fartfyllt Friidrottsläger i Portugal

För dig som som söker en anläggning nära havet till ert friidrottsläger är Vila Real de San Antonio i Monte Gordo, Portugal, ett utmärkt val. Denna anläggning erbjuder fantastiska träningsmöjligheter i en vacker strandmiljö. Portugal är nämligen känt för sin långa kust och erbjuder stora surfingmöjligheter för den som vill. Friidrottare kan njuta av att träna på sandstränderna under sitt träningsläger, vilket ger en unik och utmanande terräng för löpning och konditionsträning.

Paradis träningsläger i Kroatien

HGNK Zmaj i Makarska, Kroatien, är ännu en anläggning som lockar friidrottare från hela världen. Med sina toppmoderna faciliteter och vackra omgivningar är detta träningsläger ett paradis för friidrottare som vill förbättra sina prestationer och träning. Anläggningen har väl underhållna löparbanor, kastområden och hoppanläggningar för att möta alla friidrottsutövares behov, vilket resulterar till ett bra val för friidrottsläger.

Friidrottsläger i vackra Italien

Slutligen har vi nått fram till Stadium of Lights Athletics Raoul Guidobaldi i Rieti, Italien. Denna anläggning har en lång och framstående historia inom friidrott och har varit värd för flera internationella tävlingar och träningsläger genom åren. Stadium of Lights Athletics Raoul Guidobaldi är känt för sin professionella atmosfär och sin högkvalitativa anläggning.

På Stadium of Lights Athletics Raoul Guidobaldi har friidrottare tillgång till en imponerande 400-meters löparbana, som möjliggör snabb och jämlik träning för sprinter och medeldistanslöpare. För att förbättra teknik och prestation i hoppdiscipliner finns det välutrustade höjdhopp- och längdhoppanläggningar. Dessutom finns det rehabiliterings- och fysioterapifaciliteter för att hjälpa till med skadehantering och återhämtning.

Friidrottsläger på hemmaplan

För er som vill boka träningsläger på svenska marker har vi härliga friidrottsanläggningar på hemmaplan. Både i Trelleborg och Varberg hittar ni svenska friidrottsläger i hög kvalitet på stora, välskötta anläggningar.

Varberg har en imponerande friidrottsanläggning som är välutrustad för friidrottsgrenar och passar bra till träningsläger. Anläggningen har utrustning för höjdhopp, stavhopp, löpning och kastgrenar, vilket ger möjlighet för atleter att träna och utveckla sina färdigheter på sitt friidrottsläger.

I Trelleborg stoltserar man också med en fin anläggning som är populär bland friidrottsläger. Där kan man bland annat hitta väl underhållna löparbanor och höjdhopp- och stavhoppsområden. Anläggningen erbjuder utmärkta träningsmöjligheter för alla atleter, oavsett erfarenhetsnivå, och passar utmärkt för friidrottsläger.

Både Varberg och Trelleborg erbjuder mer än bara friidrottsaktiviteter på ert träningsläger. Båda städerna har många natursköna, hela områden som är perfekta för att utforska och njuta av friluftslivet. Det finns möjligheter till vandring, cykling och picknick i de omgivande naturområdena.

Nå era mål på Friidrottsläger

Vi erbjuder allmänna friidrottsläger som är öppna för alla grenar och färdighetsnivåer. På dessa läger får du möjlighet att utforska olika friidrottsgrenar, prova på nya träningsmetoder och träffa likasinnade atleter.

Våra träningsläger hålls på välutrustade anläggningar runt om i landet och utomlands. Vi erbjuder boende, måltider och en komplett träningsupplevelse som kommer att hjälpa dig att nå dina friidrottsmål.

Ett Friidrottsläger för livet

Vi strävar efter att erbjuda flexibilitet för våra deltagare, och därför har vi olika längd på våra träningsläger och resor. Du kan både välja mellan korta intensiva friidrottsläger på några dagar eller längre friidrottsläger som sträcker sig över en vecka eller mer. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att få fram en träningsupplevelse som är både utmanande och givande under ditt friidrottsläger.

Genom att delta i våra friidrottsläger kommer du inte bara att förbättra din fysiska kapacitet och teknik, utan också bygga upp styrka, självförtroende och karaktär. Du kommer att lära dig vikten av disciplin, uthållighet samt att sätta mål för att nå framgång inom friidrott och i livet.

Boka Träningsläger idag!

Boka ditt nästa friidrottsläger på hos oss redan idag och upplev en träningsupplevelse som kommer att ta dig till nya höjder inom din idrott. Here We Go är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa träningsläger som främjar friidrottens passion och utvecklar nya talanger. Vi ser fram emot att välkomna och hjälpa dig till ett av våra friidrottsläger och vara en del av din resa mot friidrottens framgång!

Tillsammans kan vi forma dig till en ännu bättre friidrottare och hjälpa dig att uppnå dina drömmar och mål. Bli en del av vår gemenskap och låt oss tillsammans utforska friidrottens spännande värld på våra träningsläger!

FAQ

Vilka sporter ingår i Friidrott?

Löpning (kort-, medel- och långdistans), hoppgrenar, kastgrenar, mångkamper och gång.

Hur bokar jag Friidrottsläger?

Hos oss finner du ett rikt utbud av destinationer & Friidrottsläger! Välj din destination & skräddarsy helt enligt dina önskemål! Skicka din förfrågan till oss så tar vi hand om hela bokningsprocessen åt dig!

Vad kostar ett Friidrottsläger?

Pris på Träningsläger för Friidrott kan variera beroende på vad som ingår. Here We Go erbjuder prisvärda resor och friidrottsläger med bekvämligheter till flera destinationer. 

 

 

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs