Skip to main content

Om Here We Go 

Om Here We Go 

Om Here We Go

Here We Go Sport in Sweden  grundades 1990. Inledningsvis var det träningsläger för fotbollsklubbar som var den huvudsakliga inriktningen. Allt eftersom har verksamheten utvidgas till att omfatta träningsläger och turneringar även för andra sporter, såsom friidrott, handboll och simning.

Parallellt med detta blev Here We Go en stor aktör inom försäljning av fotbollsresor till alla de stora fotbollsligorna.

2010 etablerades affärsområdet Golf och är idag en av de största arrangörerna av golfresor.

2014 var tiden mogen för att bredda utbudet ytterligare med en satsning på hälsa & fitnessresor under affärsområdet Active.

Here We Go har idag elva anställda och verksamheten är förlagd till huvudkontoret i Höllviken.

 

Affärsidé & vision

Att med stort personligt engagemang utveckla och erbjuda resor med fokus på träning, upplevelser och välmående med hög kvalitet och marknadsmässiga priser. Då många researrangörer upplevs sälja samma produkter blir sättet vi säljer och möter kunden på det viktigaste konkurrensmedlet.

Vår vision är att vara den mest kompetenta arrangören av sport-,tränings- och upplevelseresor.

Snabbhet

 • Vi är effektiva, prioriterar snabba beslut, ger snabb återkoppling och erbjuder enkla lösningar.
 • Vi agerar med tydlighet, är handlingskraftiga och är noga med att hålla angivna tidsramar.
   

Prestigelöshet

 • Vi visar respekt genom att vara öppna och lyhörda mot våra arbetskamrater, kunder och leverantörer.
 • Vi är viktigare än jag. Vi är lagspelare och strävar efter samarbete och sammanhållning i laget.
 • Vi är ödmjuka och visar mod genom att våga be om hjälp dela med oss av våra kunskaper.
   

Entreprenörskap

 • Vi ser möjligheter och fastnar inte i problem
 • Vi är kreativa, inspirerar till nya idéer och vågar pröva okonventionella lösningar.
 • Vi visar engagemang genom att beslut blir genomförda.
   

Affärsmässighet

 • Vi sätter och förankrar tydliga mål och följer aktivt upp idéer.
 • Vi agerar kompetent och söker win-win-lösningar
 • Vi ser till att använda de resurser som finns i form av kunskap, kompetens och verktyg.
   

Kundnärhet

 • Vi skapar förtroende och långsiktiga kundrelationer genom att vara pålästa och ge bästa service utifrån kundens behov.
 • Vi lär känna kunder, medarbetare och leverantörer genom ett öppet, lyhört och personligt bemötande.

 

Värdeord:
Here We Go-andan vilar i första hand på tre grundläggande värdeformuleringar. Vår strävan är att dessa värderingar ska prägla hela vår verksamhet.

RESPEKT
Respekt är grunden i Here We Go’s värderingerar. Vår attityd och inställning, såväl till varandra som till kunder och övriga intressenter, gensomsyras av alla människors lika värde och olika behov.

KOMPETENS
Alla medarbetare inom Here We Go besitter en hög kompetens inom sitt område. Varje individs resultat är viktigt och målet är att alla medarbetare hela tiden utvecklas.

ENERGI
Att sprida energi och glädje är ett aktivt val för oss då vi vet att känslor smittar. Med energi menar vi ett äkta intresse och engagemang. Att med glädje, kreativitet och personlighet alltid ge mer än vad som förväntas.

 

Socialt ansvar - Långsiktig ambition
Vi arbetar för att förverkliga våra kunders resedrömmar samtidigt som vi maximerar de positiva effekterna av vår verksamhet för de människor som bor och verkar på våra resmål.

Att resa ger oss möjlighet att upptäcka världen, möta nya människor och uppleva nya platser och kulturer.

Samtidigt som allt fler reser ökar dock påverkan på den globala miljön, länderna vi reser till och människorna som bor där.

Here We Go tar frågor som berör miljö och socialt ansvar på största allvar. Det är inte bara globalt viktiga frågor, utan även en förutsättning för att reseindustrin ska kunna fortsätta att utvecklas positivt. Vår utmaning ligger i att maximera de positiva effekterna av vår verksamhet samtidigt som vi minimerar de negativa som förknippas med resor och turism.

Stor vikt läggs vid att samverka med leverantörer för att påverka deras utveckling av miljöanpassade produkter och minska den negativa miljöpåverkan i luften och på marken. Genom vår kompetens ska vi underlätta för kunden att göra miljö- och klimatmedvetna val i sitt resande.


RESEGARANTI: Here We Go Sport in Sweden AB har en ställd resegarantin hos Kammarkollegiet till ett totalt belopp på 2,2 Mkr. Resegarantin omfattar paketresor och vissa andra arrangemang.

ORGANISATIONSNUMMER: 556526-2721

KREDITVÄRDIGHET: Here We Go Sport in Sweden AB har sedan 2005 fått trippel A i kreditvärdighet av Bisnode – Soliditet.

FIFA LICENSED MATCH AGENT
Here We Go:s ägare och vd Al Fluin är av FIFA licenserad match agent. Licensen är en förutsättning för att få arrangera matcher mellan lag som hör till olika förbund.

Licensen ger också rättighet att anordna vänskapsmatcher eller turneringar mellan landslag eller klubbar från olika förbund .

 

Vanliga frågor

Fakturafrågor
Kan jag betala min faktura med swish? Ja, det går bra. Vårt nummer är 1231605716, glöm inte uppge fakturanummer bara.

Jag råkade fylla i ”Ja”, på avbeställningsskydd, men vill inte ha det. Vad gör jag? Bara kontakta oss via e-post eller telefon, så plockar vi bort det manuellt.

Vad innebär avbeställningsskyddet? Det innebär att du skyddar dig mot ytterligare kostnader än kostnaden för avbeställningsskyddet för 295 kr samt en administrationskostnad på 500 kr, det vill säga totalt 795 kr. Det gäller vid uppvisande av läkarintyg, och det måste tecknas vid bokningstillfället. Läs mer under ” Resevillkor”.

Vad ingår i halvpension? Frukost och middagsbuffé.

Vad är det för skillnad på helpension och all inclusive? Helpension betyder att alla måltider ingår, men ingen dryck. All Inclusive betyder alla måltider, all dryck och oftast snacks mellan måltiderna.

Fotboll, matchbiljetter:
Hur gammal måste man vara för att kunna boka matchbiljetter? Du måste vara minst 18 år, annars måste bokningen göras av målsman

Hur levereras matchbiljetterna? Det beror helt på vilken match det gäller och vilken leverantör som vi har anlitat. Hemleverans med posten eller e-tickets, leverans till hotellet eller upphämtning på arenan är de olika alternativen.

Kan man boka bara matchbiljett, eller man måste alltid boka paket? Till de allra flesta matcherna går det bra att boka endast biljett. Ett fåtal matcher finns där vi bara kan erbjuda paket.

Turneringar, Fotboll:
Vilka turneringar kan ni rekommendera under en viss period? Vi har turneringar att erbjuda under alla tidsperioder. Allt från cuper på nära håll till cuper som kräver lite längre transporter.

Vad ingår i priserna? I våra priser ingår alltid lagavgift + måltider (halv- eller helpension) samt logi (boende på skola-vandrarhem-hotell)

Hur vet jag vilka lag som är anmälda i de olika åldersklasserna och vilken nivå de anmälda lagen håller? Ibland kan vi ta reda på detta, men inte alltid. Vissa turneringar publicerar deltagande lag först i samband med lottningen. Vi kan erbjuda turneringar för både flickor och pojkar, från breddlag till elitlag,

Jag är intresserad av en turnering som jag inte kan hitta på er hemsida, hur gör jag? Kontakta oss. Vi kan sannolikt ge er ett erbjudande ändå.

Träningsläger, Fotboll:
Måste man ange exakt antal personer direkt vid bokning? Nej, detta är inget tvång och oftast väldigt svårt för lag och grupper att ange direkt vid bokning. Alltid lättare att lägga till än att dra ifrån, så att börja med ett lägre antal och sedan bygga vidare.

Måste man namnge alla resenärer direkt vid bokning? Nej, vid flygbokning så brukar det vara 4-6 veckor före er avresa som vi behöver veta namnen på de som ska med. Exklusive flyg brukar det vara cirka 4 veckor före avresa som vi behöver lämna namnen till boendet.

Hur långa är träningspassen? Träningspassen är 1,5 timme.

Golfresor
Finns det hcp-krav på banorna ni bokar? Generellt gäller hcp 36 för både herrar och damer på banorna.

Ingår försäkring för hyrbil? Hyrbilen är betald av Here We Go Golf före er ankomst och inkluderar - om inget annat överenskommits - full försäkring, fria mil och en extra förare.

Ingår mat & dryck på flyg? Nej, det ingår inte om det inte är specificerat på er faktura eller flygbiljett.

När skall man vara på plats på flygplatsen? Vi rekommenderar att ni anländer flygplatsen minst 2 timmar före flygets utsatta avresetid.

Referenser

Så här tycker några av våra nöjda kunder

Referenser:

Nu är vi hemma igen efter den klart bästa golfvecka vi någonsin åkt på. Spelet var som det brukar – upp o ner, men härligt hotell med otroligt serviceminded och trevlig personal – överallt. Sex restauranger att välja på – alla med vällagad och god mat.

Fina rum (ja, vi hade faktiskt två rum, två badrum o två balkonger!), skön säng och trevliga sängkläder, inte det vanliga polyesterstuket till kuddar o täcken som man bara blir svettig av.

Smidig hjälp med golfgrejor, härlig o kunnig massage (har själv skruvar i ryggen), ren och snygg pool med trevlig bar. Duktig, omväxlande och behaglig och dansant musik på kvällen i stora baren.

Andra gäster från främst England och Tyskland bidrog också till trivsamheten både dagtid på banan och kvällstid i restaurangerna.

Vi gjorde en tur till Alvor och åt en fantastisk fiskmiddag på en familjerestaurang O Alpinio.

Transporten till och från hade ju du fixat redan. Det här var absoluta toppen tycker vi. Enligt personalen på hotellet så är senare delen av augusti, september och början oktober den period som är lugnast – vilket vi behövde.

Tack igen – vi hade det helt underbart!

Varmaste hälsningar Ninna o Bosse
15 oktober 2016
 

Helt klart den bästa semestern jag gjort någonsin. Vilken naturupplevelse, vilken härlig miljö och underbart hotell med personal! Jag kommer garanterat tillbaka!”
Lena Petersson

”Wow! Nästa semester blir det till att vandra igen, jag blev biten. Magnifik natur, underbara vandringsleder och vyerna går inte att beskriva med ord. Det bästa jag gjort på länge.
Johan Dalheim

”Obeskrivligt vackert! God mat, sköna sängar och trevligt värdskap på hotellet. Längtar redan till nästa gång.
Anna Lindstedt

”Underbar löpcoach! Inspirerande! Fantastisk! Resans stora behållning! Behåll honom för allt ni gör!”
Patrik Duvevall

”Bäst med resan: Gemenskapen! Löpupplägget! Ledarna!”
Maria Nilsson

”Supernöjd med allt!”
Markus

”Åh att få en PT till löpningen under en hel veckas tid – vilken lyx! Att ständigt få överträffa sina förväntningar på resan. Väldigt bra stämning mellan alla på resan, har nya vänner för livet nu.”
Anna Persson

”Det här borde alla som gillar att jobba, springa eller löpträna göra. Bästa jag gjort på väldigt länge. Faktiskt en av mina bästa semestrar nånsin, när jag tänker efter! Jag kommer tillbaka, var så säker. Tack alla för en toppenvecka!”
Anders Lidhed

”Redan från början förstod jag att detta var ett härligt gäng, alla skratt och glädjen redan vid presentationen, wow! Bra upplägg, bra blandning!”
Caroline

”Bra träning utomhus , peppning och kunskap om träning, massage. Härligt att fått nya vänner, härlig gemytlig stämning, fullspäckat schema men ändå lagom och tid för eftertanke.”
Ulrika

”Varför har jag inte gjort detta tidigare? Kommer absolut boka in nästa liknande helg. Tack alla för inspirerande dagar, jag har verkligen fyllt på min kunskapsbank, motivation och inspirerats.”
Ulla

”Bästa presenten jag fått på länge! Vilka inspiratörer och eldsjälar till ledare. Underbara deltagare. Jag är mer än nöjd! Tack! ”
Maria

Kombinationen träning/avkoppling valfrihet Bra hotell underbara rum Utflykten till Obidos.
Marie Florén

Över förväntan! Allt var så bra! Träningspassen, föreläsningarna och workshops. Kul med utflykter också och lite roliga aktiviteter vissa kvällar. Kommer tillbaka var så säker.
Alexandra Johansson

Varierande träningspass och föreläsningar. Kompetenta och närvarande instruktörer. Perfekt upplägg och ingen behövde känna tvång att delta i allt. Jag blev glatt överraskad av upplägget.
Gunilla Turesson

Trevlig och underbar destination. Bra hotell. Jättebra upplägg blandning av träning och fritid och utflykter. Bra trevliga och kunniga ledare. Jättebra intressanta föreläsningar. Bra introduktion i meditation.
Berit Nilsson

Det som var bäst var blandningen med träning och föreläsningar. Det var en lagom stor grupp. Att ni var 4 ledare som gav en massa härlig inspiration och konkreta tips:) priset var mkt prisvärt! Kommer absolut åka med er igen.
Maria Larsson

Bra planerad resa och varierande schema, att där alltid fanns någon att äta med och bra blandning på ledare var skönt. Har redan rekommenderat er vidare hihi. Måste bara säga att det är det bästa jag gjort mycket för jag åkte själv och bara gjorde detta för min egen skull.
Susanne Andersson

Varför har jag inte gjort detta tidigare? Kommer åka igen. Perfekt hotell, väder och ledarna var fantastiska och så inspirerande. Vilket härligt gäng vi var också. Kände bara en person när jag åkte men kom hem med flera nya vänner. Tack alla!
Emma Karlsson

Vi kan starkt rekommendera Here We Go Sportresor med fotbollsresor i toppklass. När vi rekommenderar fotbollsresor och fotbollsläger står Here We Go högt på listan!
Skribenterna på BettingStugan.se - Sveriges hem för spel Besök Bettingsstugan.se

 

Cookies och Personuppgifter

Vi använder cookies för att få statistik om användningen av vår webbplats för att ge ytterligare funktioner för dig. Vi kan också använda cookies i samband med marknadsföringen av våra resor och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Vi använder cookies av följande anledningar:

• För att mäta antalet besökare på vår webbplats.

• För att se vilka sidor på webbplatsen som är populärast bland våra besökare.

• För att samla in information som används för att göra vår webbplats kundvänligare.

• För att kunna leverera relevant information och marknadsföring till våra besökare.

En cookie är en liten textfil som lagrar information om ditt surfande och som sparas på din dator. Denna information används för att anpassa sidan utifrån hur du använder den, men också för att vi på Here We Go ska kunna förbättra vår hemsida och göra den mer användarvänlig. Here We Go lämnar inte ut informationen till tredje part.

Alla personuppgifter används för att vi ska kunna ge god service, fullgöra vår del av avtalet, marknadsföra samt i övrigt för att kunna uppfylla de krav som ställs på vår verksamhet.

Du som kund är skyddad av PUL, personuppgiftslagen, vilket innebär att de personuppgifter du lämnar till oss inte kommer att delas eller spridas till en tredje part. 

 

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs