Skip to main content

Danmark - Konferenspaket med golf

Konferens med Danmarks bästa golf? 

Kombinera konferensresan med golf i fantastiska omgivningar på en av Skandinaviens mest exklusiva och spännande golfbanor The Scandinavian, en kort bilfärd från Köpenhamn. I det prisbelönta klubbhuset, designat av Henning Larsen Architects, har ni ett stort urval av möteslokaler, där ni kan arbeta i lugn och ro. Lokalerna är modernt utrustade med WiFi och AV-utrustning. Här njuter ni av vacker utsikt och excellent service. Välj mellan hel- och halvdagsarrangemang. Här serveras allt ifrån frukost till middag och allt däremellan.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Destination

På The Scandinavian finns två toppbanor med totalt 36 mycket olika hål. Båda banorna är designade av den amerikanske designern Robert Trent Jones II.

The Scandinavian ligger 25- minuters bilresa från Köpenhamn och är den enda golfanläggningen där båda banorna finns med på listan med de 50 bästa ansedda banorna i Europa.

Greenerna vårdas försiktigt med Singlecutklippare för att ge bollen en konstant hastighet och den bästa rörelsen. Underlaget är anpassat för att kunna absorbera upp till 100 mm regn per timme och ändå vara spelbar.

Du kommer att uppleva golf i en natur som verkar ha varit orörd i århundraden. Tystnaden och stillhet ger en stressfri och ändå fantastiskt upplevelse för alla golfspelare.

Oavsett nivå som golfspelare kommer du att känna dig inspirerad och bortskämd, på banan, i klubbhuset eller om du avnjuter en fika i kafét eller en måltid i gourmetrestaurang The Water.

En av de viktigaste hålen på en golfbana sägs vara det 19:e. Scandinavian Golf Club tar detta på högsta allvar. Efter golfrundan smakar det kanske bra med en öl i baren och kanske en burgare eller smörgås i kaféet. Vill man ha något extra rekommenderar vi ett besök i restaurangen som alltid är redo med goda kvalitetsrätter på en hög kulinarisk nivå tillsammans med passande viner - allt till mycket vänliga priser. I köket chefar den erfarne kocken Morten Kirk som har en gedigen bakgrund inom det nordiska köket. Kirk har också erfarenhet av arbete på ett flertal krogar som belönats med Michelinstjärnor.

Hotell

Ni bor på hotell 4* FC Nordsjälland - skönt beläget i Nordsjälland, endast 20 km från Köbenhamn med fri parkering och många faciliteter. Det er trådlöst internet tillgängligt i hela hotellet.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs