Skip to main content

Italien - Monza

Monza 1 September


Monza, beläget norr om Milano i Italien, är en av de äldsta och mest legendariska banorna inom Formel 1. Dess rika historia och snabba sträckor har gjort den till ett verkligt "hastighetens tempel" och ett favoritstopp för både förare och fans.

Banan är känd för sina långa raka sträckor och snabba kurvor, vilket ger förarna möjlighet att nå hisnande hastigheter. Den mest ikoniska delen av banan är utan tvekan "Parabolica," en utmanande kurva som testar förarnas skicklighet och mod.

Tävlingen i Monza har alltid en speciell atmosfär, med passionerade tifoser som fyller läktarna och stöttar sina favoritteam och förare. Den italienska kärleken till motorsport är påtaglig, och den unika stämningen skapar en oförglömlig upplevelse för alla på plats.

F1 i Monza är inte bara ett lopp, det är en hyllning till motorsportens ära och tradition. Det är en helg fylld med adrenalin, spänning och känslor, och varje år lockar den fans från hela världen för att delta i detta enastående evenemang.

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs