Skip to main content

Lloret de Mar, Olympic Park

Härliga Lloret de Mar

Lloret de Mar kallas ofta för Costa Brava-kustens pärla och här hittar vi förmodligen vår mest populära destination för friidrottsläger. På friidrottsarenan, som ligger på bekvämt avstånd från hotellet, går alla grenar utom slägga att utföra och material finns att låna.

Boende


Bild: 
Olympic Park.

Centralt Hotell

Centralt beläget hotell, enbart 500 meter från stadens restauranger och affärer och en kilometer från den långa strandpromenaden. Hotellet erbjuder en generös helpensionsbuffé. Här finns gym, utomhuspool, inomhuspool och ett flertal aktiviteter.

Destination


Bild: Lloret de Mar.

Lloret de Mars vackra stränder

Lloret de Mar på Costa Brava är en plats där alla trivs tack vare en vacker natur, ett aktivt nöjesliv, flera sevärdheter och långa stränder.
Här bor ni i en vacker semesterort med fina stränder, vattenlandet Water World nära till hands och Barcelona cirka 1 timmes bilresa bort. Du hittar också ett stort utbud av restauranger, bra nöjesliv för ungdomar, sevärdheter, konserter och goda bussförbindelser till andra städer i området.

Aktiviteter

Lloret de Mars stränder är fina och de pittoreska lagunerna gör strandlivet till en härlig upplevelse. För den aktiva finns gott om alternativ – exempelvis golf, mountainbikes och olika vattensporter.
Staden grundades 1001 och började som ett litet fiskesamhälle. I utkanten av staden ligger det medeltida slottet Castell de Sant Joan som är värt ett besök.
 

Träning

Pistes Municipals d´Athletisme

Träning sker på friidrottsarenan Pistes municipals d'atletisme i centrala Lloret de Mar. Det är 100 meters promenad från hotellet till anläggningen.

På arenan finns stav- höjd och längdhopp, trestegsgropar, löpning, häcklöpning och kast (ej slägga, diskus, spjut). Ett  gym finns på anläggningen. Anläggningen är stängd på söndagar.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs