Skip to main content

Cascais - 5* Quinta da Marinha

Bekvämt, snyggt, lyxigt och rogivande

Quinta da Marinha är en femstjärnig golfanläggning belägen i natursköna och lugna omgivningar utanför semesterorten Cascais vid kusten väster om Lissabon. Ett ställe som andas golf och lockar spelare från hela världen. Hotellet erbjuder hög service och bästa komfort. Här finns wellness-område att koppla av i efter en dag på banan, pianobar att börja eller avsluta kvällen i, restaurang som serverar utsökta Portugisiska och internationella rätter, ett skönt poolområde för att insupa eftermiddagssolen och naturligtvis en mästerskapsbana av hög klass utanför dörren. För den som inte bara vill ha lugn och ro finns gott om aktiviteter i Cascais tio minuter med bil bort, en populär semesterort med allt från Michelin-restauranger till tapasbarer, kaféer, shoppinggator och nattklubbar. Härifrån går också pendeltåg till centrala Lissabon. Biljettern kostar ett par € och ni är i huvudstaden på cirka en halvtimme. 3 x dagars golf ingår i paketet, en runda förbokas per dag och en andra runda per speldag kan skrivas upp på plats utan kostnad. För den som vill variera sig så finns möjligheten att boka grannen Oitavos Dunes eller närbelägna Penha Longa mot ett tillägg.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.  

Boende

Boende

Majestätiskt hotell

En imponerande entréhall med reception, bar och restaurang möter Er på detta välkända golfhotell. Här bor ni i välutrustade dubbelrum i hotellets huvudbyggnad och har golfbanan precis invid hotellets poolområde. Här kan ni njuta av lugnet trots närheten till nöjen och storstadens myller. Från Lissabons flygplats tar transfern ca 30 minuter och vill man ta taxi in till Estoril eller Cascais tar detta ca 15 minuter. Vill man krydda golfarrangemanget så är Quinta da Marinha granne med banan Oitavos Dunes där vi kan boka extra greenfee mot tillägg.

Golf

Quinta da Marinha

Robert Trent Jones har designat denna flacka par 71 bana över 110 hektar. Det spektakulära hål nummer 13 spelas mot havet och väl på green har ni Atlanten som kuliss. De flesta hålen spelas dock inåt land och ni har Sintrabergen i horisonten. Många bunkrar och flera sjöar (hål 10 är en ö-green) gör banan utmanande för de flesta spelarna. Banan har varit värd för flera välaktade tävlingar.

Beloura

Beloura (tillval) är den berömda arkitekten Rocky Roquemore som skapat en bana som lämpar sig för alla spelare oavsett högt eller lågt hcp. Över 40.000 träd av olika slag (euqalyptus, ek, tall, magnolia, palmer) kantar denna mjukt böljande par 72-bana. Vatten är att räkna med då många fairways angränsas av dammar och strömmar. Med sina 5573 meter kommer denna bana att bli en trevlig utmaning för golfare på alla nivåer.

Penha Longa

Penha Longa (tillval) erbjuder en 18-håls championship-bana designad av Robert Trent Jones, rankad som topp 30 i Europa och värd för Portugese Open på Europatouren. Numera har man slagit ihop mästerskapsbanan med 9-håls banan Monestary och kallar de tre slingorna som erbjuds för Penha Longa North, Penha Longa South och Penha Longa Atlantic där den sistnämnda är originalbanans arton hål.

Oitavos Dunes

Oitavos Dunes (tillval) är Lissabonområdets kanske mest aktade bana. Som värd för större tävlingar som Portuguese Open vid flera tillfällen och rankad topp 100 i världen av de kunniga recensenterna på Golf World Magazines lista är det kanske inte så konstigt att man har ett bra rykte och att banan lockar golfare från hela världen. Banan öppnade 2001 och sträcker sig ner om Atlanten öster om Cascais, i bakgrunden följs man av Sintraberget. Designer är berömda Arthur Hill som mestedels byggt banor i USA men här har han skapat utmanande men hanterbara arton hål som går i en blandning av skogs- och linksbana. Vi kan garantera en upplevelse på Oitavos Dunes oavsett om du har lågt eller högre hcp. Par 71, 6300 meter.

Hyrbil/transfer

Transfer

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r Lissabons flygplats och hotellet. Chaufför möter er i ankomshallen på Lissabons flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Önskar ni istället hyrbil så tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan.

Se fler golfweekends

Nyfiken på fler weekendresor?

Se fler av våra golfweekends med bra boenden och fantastiska golfbanor i Portugal

Se fler golfweekends >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs