Skip to main content

Bouleresa till Porto Santo med all inclusive 26 april - 2 maj & 6 - 13 maj

Komplett paket inkl. flyg
Pris från
9 975:-
8dagar
  • Direktflyg Kastrup - Porto Santo t/r
  • Väska (20 kg)
  • Flygplatstransfer t/r
  • 7 nätter, dubbelrum
  • All inclusive
  • Boulespel vid hotellet
  • Gratis cyklar på hotellet
  • Representat från Here We Go med på resan
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Följ med på en oförglömlig boule- och aktivitetsresa till den lilla paradisön Porto Santo strax öster om Madeira i Atlanten. Här är tempot lugnt, temperaturen alltid behaglig, naturen orörd och trängseln på stränder, restauranger och butiker ofta obefintlig.

Vi bor på mycket trevliga hotell Vila Baleira som ligger beläget direkt vid havet väster om flygplatsen och största byn på ön. Här har vi all inclusive vilket betyder stor kvalitativ och varierad buffé till frukost, lunch och middag samt fritt med kaffe, läsk, öl, juice, vin och drinkar i barerna.

Nära det trevliga poolområdet som ligger direkt ovanför den finkorniga och långa sandstranden finns nybyggda boulebanor till vårt förfrågande. Här spelar vi boule i solen ackompanjerat av havets brus och fågelssång.

Efter en dag vid boulebanan kan man med fördel koppla av vid poolen, stranden, simma i inomhuspoolen, njuta av hotellets SPA med behandlingar, jacuzzi och pooler eller underhålla sig med aktiviteter som tennis, cykelturer eller vandringar.

På ön finns även en Seve Ballesteros golfbana som man på plats kan skriva upp sig på om tillgängliga starttider finns. Klubbor finns att hyra på golfklubben.

Sök resa

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
29/4Köpenhamn4****Vila BaleiraMer än 89 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
6/5Köpenhamn4****Vila BaleiraMer än 89 975:-Boka

Hotell

4****Vila Baleira

4****Vila Baleira

Vila Baleira är ett fräsch och stort semesterhotell beläget direkt vid Atlantans kust. I direkt anslutning till lobbyn ligger den stora middagsmatsalen som serverar en dignande och varierande buffé ti...