Skip to main content

Bouleresa till Porto Santo med mini all inclusive

Följ med på en oförglömlig boule- och aktivitetsresa till den lilla paradisön Porto Santo strax öster om Madeira i Atlanten. Här är tempot lugnt, temperaturen alltid behaglig, naturen orörd och trängseln på stränder, restauranger och butiker ofta obefintlig.

Vi bor på mycket trevliga hotell Vila Baleira som ligger beläget direkt vid havet väster om flygplatsen och största byn på ön. Här har vi mini all inclusive vilket betyder stor kvalitativ och varierad buffé till frukost samt fritt med kaffe, juice, läsk, vin och öl i barerna mellan kl. 11:00 - 23.00.

Nära det trevliga poolområdet som ligger direkt ovanför den finkorniga och långa sandstranden finns nybyggda boulebanor till vårt förfrågande. Här spelar vi boule i solen ackompanjerat av havets brus och fågelssång.

Efter en dag vid boulebanan kan man med fördel koppla av vid poolen, stranden, simma i inomhuspoolen, njuta av hotellets SPA med behandlingar, jacuzzi och pooler eller underhålla sig med aktiviteter som tennis, cykelturer eller vandringar.

På ön finns även en Seve Ballesteros golfbana som man på plats kan skriva upp sig på om tillgängliga starttider finns. Klubbor finns att hyra på golfklubben.

Karta

Hotell

4****Vila Baleira

4****Vila Baleira

Vila Baleira är ett fräsch och stort semesterhotell beläget direkt vid Atlantans kust. I direkt anslutning till lobbyn ligger den stora middagsmatsalen som serverar en dignande och varierande buffé till frukost, lunch och middag inkl. dryck till alla måltider. Här finns även gott om fikabröd och delikatesser. Vid lobbyn finns också hotellets bar där gäster samlas framåt kvällen för att avnjuta en drink, öl eller kaffe och samtala om dagens aktiviteter. I huvudbyggnaden finns en inomhuspool att doppa sig i och på promenaden ner mot poolområdet och stranden ligger hotellets SPA där ni med fördel kan boka en behandling eller bara avnjuta jacuzzipooler och andra värmande bad. I anslutning till SPA ligger också hotellets gym. Vid poolområdet som ligger direkt ovanför sanddynorna mot stranden och Atlanten finns också bar med snackservering och en scen där kvällsunderhållning erbjuds vissa kvällar. Boulebanorna ligger avskilt vid poolområdet i lugna omgivningar. Alla rum har bekväma sängar med tjocka madrasser, soffgrupp, stort helkaklat badrum och balkong. Luftkonditionering finna i alla rum liksom tv med internationella kanaler...
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs